Следва

Хилария Болдуин и Алек - тя - съвършена, две месеца след раждането на седмо дете

Гледаме първия трейлър на сериала "Меган и Хари" Х Netflix

След месеци на спекулации, че Хари и Меган ще бъдат отхвърлени след смъртта на кралицата, Netflix пусна първия трейлър за документалния филм за двойката. Изглежда проектът, ръководен от Лиз Гарбъс, ще го бъде и ще даде по-задълбочен поглед върху личния любовен живот на двойката

Celebrities преди 1 година

Въпреки че трейлърът не включва кадри освен индивидуални интервюта със сем.Съсекс, аудиото се възпроизвежда върху поредица от непоказвани досега черно-бели изображения, които проследяват историята на любовната история на Хари и Меган: двойката танцува на приема на сватбата им, Меган в нейната много разчленена рокля Stella McCartney; двойката заедно на почивка с глупави физиономии; сдържан момент след официално събитие, Хари с риза, целуващ Меган, докато тя седи на кухненския плот - "една обикновена любовна история" е вайбът.


Обещаваме на Spare гигантски пазарен успех - Хари кръсти автобиографията си "Резервен"


"Защо искахте да направите този документален филм?“ Гарбъс разпитва херцога на Съсекс в началото на едноминутния тийзър. "Никой не вижда какво се случва зад затворени врати“, отговаря Хари. "Трябваше да направя всичко възможно, за да защитя семейството си. Що се отнася до мнението на Меган? "Когато залозите са толкова високи, не е ли по-логично да чуете нашата история от нас?“ Netflix все още не е потвърдила точната дата на пускане на сериала, но се очаква премиерата му в стрийминг гиганта да е в близко бъдеще - най-вероятно преди края на годината.

Херцогинята вече разкри повече за проекта и какъв ще бъде фокусът на двойката с Archewell Productions напред - по време на интервю с Variety тази есен, в което тя популяризира своя подкаст Archetypes. "Хубаво е, че можем да доверим на някого нашата история – опитен режисьор, на чиято работа отдавна се възхищавам - дори ако това означава, че може нещата да не са точно така, както бихме ги разказали“, разсъждава тя. "Но не това е причината да разказваме. Доверяваме нашата история на някой друг и това означава, че тя ще мине през неговата призма... До голяма степен от начина, по който съпругът ми и аз виждаме нещата, е чрез нашата любовна история. Мисля, че хората по света са свързани с това, особено с нашата сватба. Хората обичат любовта. И ние също.“

Докато първият сезон на Archetypes вече приключи, Хари в момента се подготвя да издаде своите мемоари, Spare, които трябва да бъдат публикувани в световен мащаб на 10 януари. Според Penguin Random House, книгата отвежда читателите обратно към един от най-изпепеляващите образи на 20-ти век: две млади момчета, двама принца, вървящи зад ковчега на майка си, докато светът гледа, пълен със скръб и ужас. Докато Даяна, принцесата на Уелс, беше погребана, милиарди се чудеха какво мислят и чувстват принцовете - и как ще протече животът им от този момент нататък. За Хари това най-накрая е неговата история.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 22 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.