Следва

Кание Уест харесва Хитлер и подкрепя Balenciaga на фона на "педофилския" скандал

Шакира и Пике се явиха заедно в съда за попечителството над Милан и Саша

Шакира и Жерар Пике бяха снимани на излизане от съда в Барселона, където се срещнаха очи в очи, за да подпишат споразумение за попечителство над синовете си

 

Celebrities преди 1 година

По-рано, след 12-часови разговори, бившите партньори се разбраха при кого ще живеят децата Саша и Милан. Припомняме, че звездите имаха хубава 11-годишна връзка, от която се родиха две прекрасни момчета, но се разделиха през юни тази година, като предполагаемата, пък и явна причина, са константните изневери от страна на Пике. 

Бившият играч на ФК Барселона потвърди, че за да избегне дълга съдебна битка, е дал съгласието си известната певица да се премести в Маями с децата около Нова година. Той ще прекарва с тях по 10 дни в месеца, като има право да ги вижда и по време на ваканциите им. 

След Нова година 9-годишният Милан и 7-годишният Саша ще тръгнат на училище в САЩ.

 

Шакира и Пике започнаха да се срещат през 2011 г., след като се запознаха на снимките на видеото към "Waka Waka (This Time for Africa)" за Световното първенство през 2010 г. По-големият им син Милан е роден през януари 2013 г., а Саша - през януари 2015 г.

Тези дни Шакира беше заснета да сърфира със синовете си в отлично наспроение, на само тя си знае какво е в душата й (Monotonía - първата песен на Шакира след раздялата с Пике).

 

More Celebrities