Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 05.12 - 11.12

Кание Уест харесва Хитлер и подкрепя Balenciaga на фона на "педофилския" скандал

Кание Уест в центъра на поредния шумен скандал

Celebrities преди 1 година

Рапърът даде интервю на известния "теоретик на конспирацията" Алекс Джоунс в неговата програма InfoWars и призна, че симпатизира на нацистите и Хитлер, като отбеляза, че „вижда и доброто в него“. Уест, който наскоро беше подложен на критики за своите антисемитски изказвания, добави: "еврейските медии ни накараха да мислим, че Хитлер не предлага на света нищо ценно".

„Трябва да спрем непрекъснато да осъждаме нацистите. Харесвам евреите, но харесвам и нацистите. Виждам добри неща в Хитлер. Има нещо ценно във всеки човек, което той е донесъл със себе си на този свят, особено Хитлер. Той е изобретил магистралата и микрофоните", каза Уест.

Рапърът също така отбеляза, че Барак Обама не е първият черен президент на САЩ, а е бил "просто още един еврейски президент".

По време на предаването Кание се съгласи с подкастъра Ник Фуентос, който заяви, че Кание е „много про-Путин и проруски“ и каза, че той също се придържа към тази позиция. Рапърът също така отбеляза, че е съгласен, че Америка е "завладяна от сатанизма".

Освен това, според Уест, всяка порнография е форма на педофилия, защото когато някой гледа порно, той гледа нечии дъщери и синове. В същото време Уест застана на страната на Balenciaga в продължаващия скандал около "педофилската" кампания на марката.

„Подкрепям Balenciaga и осъждам всеки лов на вещици и отменям „културата на отмяната“, туитна той.

Реакцията на поредните гръмки изказвания на Уест последва мигновено. И така, Илон Мъск, който отскоро е собственик на Twitter каза, че акаунтът на музиканта отново ще бъде блокиран за нарушаване на политиката за реч на омразата. Това не е първата забрана на рапъра, но преди седмици акаунтът на Уест беше отключен, което стана след като Мъск купи платформата.

Републиканците веднага оттеглиха подкрепата си - представители на социалната мрежа Parler, която се позиционира като база за привърженици на консервативни възгледи и е популярна сред феновете на Доналд Тръмп, вече обявиха, че приключват сътрудничеството си с Уест и прекратяват предварителния договор за закупуване на тази платформа от рапъра.

Смята се, че новите изявления на Уест ще попречат значително на политическите му планове. По-рано той заяви, че отново ще се кандидатира за президент на изборите през 2024 г. Това ще бъде вторият опит на рапъра да се кандидатира за президент. Мнозина свързват и скандалните изявления с психическото състояние на музиканта (известно е, че Уест има биполярно разстройство). 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.