Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 3

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 2

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!

 

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 23 дни до Коледа!'

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много спеицални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

В DAY 2, както загатнахме вчера, подаряваме нещо с изкушаващ аромат, луксозен вкус и уникално мила история. DABOV, освен че е най-прекрасното кафе, е български семеен бранд, който живее с, за и през любовта към кафето, умее всичките му специфики и има обожествяващо отношение към напитката, без която не можем. 

Коледната кошница, която ние, View Sofia, и DABOV имаме за вас съдържа две изключителни кафета - в първото, Етиопия Нансебо, преобладават плодови нюанси, а веднага след тях усещаме шоколадов послевкус; второто, Кения Гатуги, африканско кафе изненадва с баланс между сладост и киселинност + три стоплящи чая от много специалната селекция DelmarTe - традиционен английски черен, нетрадиционен черен коледен чай със захарни стафиди и канела и "Зимна приказка“ с нюанси на кардамон, портокалова коричка и зелен чай, а за подслаждане - красиви захарни бъркалки!

Тази купчина от аромат, бодрост, качество, лукс ще е за един от вас, който отбележи в коментар поне двама души, притегателни и изтънчени колкото чаша от най-доброто кафе, и сподели този пост на стори с таг @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 3 декември, точно преди подарък #3, който е най-романтичното нещо, което можем да си причиним за Коледа!

Happy Holiday Season!


 

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 10 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 10 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.