Следва

We Love: секси Принцеса Катрин в зелена рокля под наем

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 4

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!  

All About Life преди 1 година

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много спеицални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

В DAY 4 седнете за малко "до" нас и чуйте: "Един път, в настроение да кокетира, тя го запита защо се е оженил за нея и направо се разяри, когато той й отвърна с лукаво пламъче в очите: Всеки човек изпитва нужда от някаква живинка край себе си - било то котенце, кученце или... жена в краен случай..."

Това е "Отнесени от вихъра", най-великата любовна история на света, която просто искаме да имате за пред- и следколедните си недели - и завинаги в душата си ?

Луксозното издание в 2 тома в библиотеките ни е от @krygpublishing, на чиято задна корица четем: "Красивата и разглезена Скарлет О’Хара е дъщеря на заможен плантатор, свикнала с удобствата и охолния живот. Тя е влюбена в романтичния си, но сгоден съсед Ашли Уилкс, а нея настойчиво ухажва арогантният Рет Бътлър… На фона на разразяващата се Гражданска война, която разделя Севера и Юга, младата Скарлет трябва да се справи с бурните обществени промени и да изгради нов живот за себе си и своя избраник..."

Скоро ще може да прегърне "Отнесени от вихъра" един от вас, който отбележи в коментар поне двама влюбени и качи този пост на стори с таг @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 5 декември, точно преди подарък #5, който е настръхващо модерен и cool

Happy Holiday Season!
 

More All About Life