Следва

Ким Кардашян смени имиджа след скандала с Balenciaga

We Love: секси Принцеса Катрин в зелена рокля под наем

И бижута на свекърва си - принцеса Даяна. Ослепителната визия на Принцеса Катрин от тазгодишните награди Earthshot Prize Awards обиколи света, за да го възхити. За пореден път 

 

Celebrities преди 1 година

На церемонията, проведена през уикенда в Бостън, 40-годишната висша представителка на британското кралско семейство носи взета под наем рокля от марката Solace London. Към стайлинга на принцесата на Уелс са добавени бижута, принадлежали на покойната принцеса Даяна, предходната Принцеса на Уелс (четете още: Новата Кралица на сърцата: Катрин Уелска в бяло и с любимата тиара на принцеса Даяна).

Към всички гости на събитието бе отправен апел да не купуват нови дрехи по повода, за да се повиши информираността за опазването на околната среда.

Съответно на идеята, принц Уилям избра костюм, който се намира отдавна в гардероба му. Чудесните Катрин и Уилям в този си бляскав вид обиколиха абсолютно всички социални мрежи, а изливащият се възторг е напълно разбираем и оправдан. Двамата се страхотни в кореспондиращото си настроение и отличено премерен аристократичен блясък, но особено тя, в необичайно яркото зелено и с перфектни грим, прическа и пр., е с всички дадености да бъде окончателно обявена за икона на стила. 

Наградите Earthshot стартираха миналата година и ще се присъждат през следващите 10 години от Royal Foundation. Те бяха лансирани от принц Уилям и сър Дейвид Атънбъро. Парична награда на стойност един милион паунда за всеки се присъжда на петима участници, чиито решения са доказали, че помагат за справяне с проблемите на околната среда.

Кралската двойка се срещна на тържеството и с Дейвид Бекъм, посланик на Кралската фондация. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 20 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.