Следва

Xiaomi Smart Band 7 Pro is so hot...

Ким Кардашян смени имиджа след скандала с Balenciaga

Ким Кардашян взе радикален завой, който не остана незабелязан от публиката. Конкретно - звездата се появи в нова визия на парти за W Magazine и Burberry, което се проведе в Маями в рамките на международния панаир за съвременно изкуство Art Basel

 

Celebrities преди 1 година

Мнозина отбелязаха, че звездата е боядисала косата си в по-топъл меден нюанс и че не е облечена в обичайния си тоалет на Balenciaga. Феновете на Ким заключиха, че по този начин тя е решила шумно да обяви началото на нова ера и отказа си да си сътрудничи с марката, която наскоро беше обвинена в насърчаване на педофилия.


Сара Мунвес, Ким Кардашян и Карли Клос

Съответно на повода, съорганизиран от Burberry, повечето от гостите бяха облечени с дрехи от тази британска марка.


Клои Кардашян


Карли Клос и Серена Уилямс


Камила Мороне


Джаред Лето

Определено обаче Ким, заедно със сестра си Клои, присъстваха и на други събития в Art Basel, където също се придържаха към новия си стил и нито за момент никой не ги забеляза в в Balenciaga.


Ким Кардашян


Клои Кардашян

Припомняме, че Ким Кардашян не коментира веднага скандала около марката, чийто посланик беше дълго време. Феновете обаче поискаха тя да реагира на инцидента и Ким все пак пусна официално изявление в социалните мрежи.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.