Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 5

Xiaomi Smart Band 7 Pro is so hot...

Бейби, произнася се "Шаоми"  

All About Life преди 1 година

Днешният ни DEAL OF THE DAY носи един специфичен тип удоволствие, концентрирано на лявата ни китка и мотивиращо ни да се отдадем на нещо физически изморяващо. Xiaomi Smart Band 7 Pro е с каишка в Ivory (нашият цвят, иначе има още поне пет цвята, имитиращи кожа и силиконови), сребърна рамка, дълбок черен екран и няма момент, в който да не сме докоснали някого или в който някой ни е целунал ръка и в очите му не се е появило пламъче, последвано от "Хубава смарт гривна..." 

Тежестта й върху ръката е приятна (само 20 грама), информацията на дисплея е лесночетима като отворена книга, циферблатите са 150+ (за всичките ни moods), яркостта се самоадаптира според задушевността на момента...

Благодарение на 7 Pro сме спортисти... тя е проектирана да прави бягането лесно със сателитно позициониране и проследяване на всяко наше движение, има 10 предварително заредени курса за бягане с различна интензивност, изчислени чрез време и пулс, и ни уведомява чрез вибрация за важните неща в името на тренировката ни. 

Ужасно ни е приятен фактът, че можем да се състезаваме с любимия, който има същата, и да сравняваме постиженията си - докато сме далеч или близо един от друг. Без елемент на спортна злоба - или може би малко... 

Тя, гривната, буквално е свързана със сърцето - следи целодневно пулса, кислорода в кръвта и помага да разбираме тялото си в реално време. До нас е по време на стрес, на сън, на женските дни... постоянно. Батерията издържа от 6 до 12 дни - това е много. А при Xioami Smart Band 7 Pro, както при всяко удоволствие, многото хубаво Е на хубаво... затова си причиняваме по един такъв Коледен подарък. Откъде? От партньрите на Xiaomi, разбира се - всички, с подробни ориентири, са ТУК.  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.