Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 12.12 - 18.12

Напълно официално и за пръв път: лудо влюбените Робърт Патинсън и Сюки Уотърхаус

Щастието горе долу изглежда така 

Celebrities преди 1 година

Холивудската суперзвезда Робърт Патинсън, 36, и красивият модел Сюки Уотърхаус, 30, са заедно от около четири години, като двойката не крие на всяка цена романтичната си връзка - папараците редовно хващат влюбените по улиците на Лос Анджелис и Лондон. Но въпреки това двамата не обичат да говорят публично за чувствата си (не беше така, когато Сюки беше гадже на Брадли Купър, тогава имаше далеч повече публичност), все още, нито пък досега се бяха появявали на тържествен повод заедно.  

Робърт и Сюки направиха своя дебют на червения килим снощи, което се оказа неочаквано, съответно и шумно отразено събитие. По моден повод, както обичаме — шоуто на мъжката колекция Dior за Есента на 2023 г. Събитието се състоя на фона на Големите пирамиди в Гиза през нощта и ще ви го покажем в пълнота съвсем скоро. 

Чаровните британци минаха по червения килим и активно позираха пред камерите на първия ред на шоуто, "говорейки" си, не само с очи. Робърт Патинсън, който от много години е един от посланиците на модната къща, носи перфектен кремав костюм с тъмнокафява вратовръзка (не че не е готин винаги, припомняме: Петъчна доза секс: Новият Батман, Робърт Патинсън). Сюки кореспондира отлично на любимия в тъмнолилава полупрозрачна рокля с дълги ръкави. На цялостната визия супер свежо стои избраното яркочервено червило. Еднакъв знак в обличането и на двамата - елегантна небрежност без грам напън, сякаш току-що са се събудили и са решили да се разходят на слънце. Прическите са съвсем в контекста също.

За първи път Уотърхаус и Патинсън бяха забелязани заедно през лятото на 2018 г., но тогава романсът им не изглеждаше сериозен. По-късно, през 2020 г., около короновариуса, двамата се озоваха заедно в карантина - и връзката очевидно е получила големия си шанс. Според източник, коментирал през изданието E!News: „Роб и Сюки, разбира се, говорят за годеж, но не бързайте с очакванията. Просто и двамата са влюбени един в друг до уши, останалото предстои." Така да бъде, но че цялото това много прилича на ВНЛ, е факт! 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.