Следва

Сълзите на Меган Маркъл, критиките срещу родата на принц Хари и още - новият трейлър

Нежност по холивудски: Джордж коригира шлейфа на Амал на червения килим

Ах, този джентълмен Джордж  

Celebrities преди 9 месеца

Докато се отправяха към честването на ежегодните The Kennedy Center Honors в Белия дом, 61-годишният актьор, образцов любим и съпруг, спря пред обективите на колегите, за да коригира заплетения шлейф на тържествената вечерна рокля на съпругата си Амал.

Фоторепортери "уловиха" момента, в който холивудският актьор помага на любимата да блесне в пълното си съвършенство. Етюдът, освен поредно доказателство за това как трябва да изглеждат отношенията в една готина двойка, бе прекрасно изигран от холивудския красавец до последната секунда на пърформънса.

 

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 3 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 3 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим... 

Фернандо Ботеро, художникът на причудливата пищност, почина на 91 години

Celebrities преди 3 дни

Фернандо Ботеро, колумбиецът, чиито сладострастни картини и скулптури на тлъсти генерали, епископи, проститутки, домакини и други продукти на неговото причудливо въображение го превърнаха в един от най-известните художници в света, почина миналия петък в Монако, на 91 години.