Следва

„Това е обявяване на война“: как Двореца реагира на трейлъра на сериала за принц Хари и Меган Маркъл

Сълзите на Меган Маркъл, критиките срещу родата на принц Хари и още - новият трейлър

След премиерата на тийзъра миналата седмица онлайн се появи пълният трейлър на документалната поредица на Netflix за Меган Маркъл и принц Хари

Celebrities преди 1 година

Освен това станаха известни и премиерните дати: първите три епизода ще бъдат излъчени на 8 декември, а следващите три - на 15 декември.

Новият трейлър подчертава паралелите между съдбата на Меган и тази на майката на принц Хари, принцеса Даяна, като и двете са изправени пред засилен натиск от таблоидите. В трейлъра Хари споменава "болката и страданието на жените", които се оказват в кралското семейство след брака. Принцът също разкритикува кралското семейство, твърдейки, че има „изтичане на информация“ и „натъкмяване“ на истории и нарече цялото това „мръсна игра“.

Според резюмето, документалните серии ще включват и „коментари от приятели и семейство, повечето от които никога не са говорили публично за това, на което са станали свидетели".

Дългоочакваната премиера вече се обсъжда активно онлайн, чудейки се какви ли още скандални изказвания за кралското семейство да очакваме от Меган и Хари, които живеят в САЩ с двете си деца - синът Арчи и дъщерята Лилибет.

След пускането на първия тийзър зрителите отбелязаха, че Меган се опитва да копира Йоко Оно. Редица британски медии сравниха черно-белите любителски снимки на Меган и Хари от сериала на Netflix със снимки на Йоко Оно и Джон Ленън, отбелязвайки приликите в мотивите и композицията на снимките.


Принц Хари и Меган Маркъл


Йоко Оно и Джон Ленън

The Telegraph пише, че принц Хари и Меган Маркъл са нарушили кралския протокол, като са довели фотограф в Бъкингамския дворец без разрешението на кралица Елизабет II. Става дума за една от снимките на двойките, показани в тийзъра. Заснета е в двореца през март 2020 г. Тогава Хари и Меган вече са се оттеглили от ролята си на старши членове на кралското семейство, но все пак трябва да спазват кралските правила за правене на снимки и видеоклипове в Бъкингамския дворец.

 

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.