Следва

Барби за възрастни: Меган Фокс и розовото сутиенче

„Това е обявяване на война“: как Двореца реагира на трейлъра на сериала за принц Хари и Меган Маркъл

Вчера принц Хари и Меган Маркъл пуснаха пълния трейлър на своя сериал в Netflix, в който обещават да разкажат цялата истина за живота в кралското семейство

Celebrities преди 1 година

В трейлъра Меган Маркъл плаче, а принц Хари казва фразата „Никой не знае какво се случва зад затворените врати“.

Трейлърът също обявява "коментари от приятели и семейство, повечето от които никога не са говорили публично за това, на което са били свидетели."

Източници, близки до Двореца, казаха пред Vanity Fair, че трейлърът е накарал кралското семейство да бъде предпазливо. Той излезе точно в момента, в който принц Уилям от Уелс и съпругата му Кейт Мидълтън са на посещение в Бостън, което мнозина също не виждат като просто съвпадение. Самите Меган Маркъл и принц Хари сега живеят в Съединените щати с децата си - Арчи и Лилибет.

Според източници сериалът на двойката е истинско обявяване на война. Въпреки възможните критики, Двореца смята да не отговаря на изявленията на двойката. „Вероятно ще бъде трудно, но Бъкингам ще наведе глава и ще продължи, казва източникът. - Това е изпитана и вярна стратегия, която им е служила добре в миналото. Уилям оставя работата му да говори сама за себе си, както видяхме в Бостън. The King също има богата програма от събития".

Въпреки това, близки до кралското семейство предполагат, че ако Хари и Меган отправят твърде сериозни обвинения, те могат да получат отговор, тъй като критиките от херцозите на Съсекс могат да навредят на репутацията на кралското семейство в международен план. Евентуално би могло да стане дума за расизъм в кралското семейство. Както вътрешният човек изяснява, принц Уилям даде да се разбере, че няма да толерира подобни обвинения и може да предприеме действия.

Мрежата също така критикува Меган Маркъл и принц Хари за твърденията им, че са били тормозени от журналисти. Потребителите са установили, че кадрите с натрапчиви фотографи, които се появяват в трейлъра, са взети от официални доклади или от събития, несвързани с принц Хари и Меган Маркъл. Най-скандалното предстои, извън всяко съмнение - на 8-ми и 15-ти декември ще сме нащрек. Тогава Netflix ще излъчи първите три и съответно вторите три епизода от документалния сериал.    

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.