Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

Смело: Катрин Зита-Джоунс, 53, и деколтето

Катрин Зита-Джоунс присъства на премиерата на новия сериал с нейно участие - National Treasure, Edge of History (по Disney+ от 14 декември) 

Celebrities преди 1 година

На филмовото събитие в Лос Анджелис 53-годишната актриса пристигна с 22-годишния си син Дилън, който все повече заприличва на татко си - Майкъл Дъглас. 

Прави впечатление смелата дреха на госпожа Зита-Джоунс - на чаровната актриса кафявото стои чудесно, многото съблазнителни прорези по роклята - също. Колебаем се малко за деколтето, не защото отдолу не виждаме тонизирана и поддържана фигура и отлична обгрижена кожа, но защото усещането за неудобство на одеянието не ни напуска. А и има нещо притеснително в толкова дълбокото деколте, гледано по-отдалеч и в контекста на пропорциите, сякаш част от цялото липса, отнета по нескопосан начин. Отчитайки, че най-важното всъщност е носещият съответно модно творение да се чувства комфортно в него, добавяме, че красивата рокля на мадам Дъглас е от ателието на ливанския дизайнер Ели Сааб. 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.