Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

Смело: Катрин Зита-Джоунс, 53, и деколтето

Катрин Зита-Джоунс присъства на премиерата на новия сериал с нейно участие - National Treasure, Edge of History (по Disney+ от 14 декември) 

Celebrities преди 1 година

На филмовото събитие в Лос Анджелис 53-годишната актриса пристигна с 22-годишния си син Дилън, който все повече заприличва на татко си - Майкъл Дъглас. 

Прави впечатление смелата дреха на госпожа Зита-Джоунс - на чаровната актриса кафявото стои чудесно, многото съблазнителни прорези по роклята - също. Колебаем се малко за деколтето, не защото отдолу не виждаме тонизирана и поддържана фигура и отлична обгрижена кожа, но защото усещането за неудобство на одеянието не ни напуска. А и има нещо притеснително в толкова дълбокото деколте, гледано по-отдалеч и в контекста на пропорциите, сякаш част от цялото липса, отнета по нескопосан начин. Отчитайки, че най-важното всъщност е носещият съответно модно творение да се чувства комфортно в него, добавяме, че красивата рокля на мадам Дъглас е от ателието на ливанския дизайнер Ели Сааб. 

More from View Sofia

24 SELF MADE: Александра Георгиева (Sashettu)

All About Life преди 1 година

24 SELF MADE е поредица за готини софиянци. Заедно ще четем, от днес, докогато не ни свърши хубавото вино/кафе, за интересни и извънредно симпатични хора от града, които каним да се раходят по страниците ни, споделяйки искрено, честно, смешно, меланхолично, радостно или каквото е в момента настроението им, с техните думи, снимки, видеа, идеи, с тяхното изкуство и по техния начин, как изглежда, мисли и чувства един софиянец, Есен 2022 edition. Here is part 1! 

Фестивалът в Санремо: най-важното от първия ден на 72-ото издание

Celebrities преди 2 години

Великолепието от музика, красиви хора, безкрайно разточителна сцена, фантастични водещи и гости, и безумно много изключителна мода, стартира вчера в театър "Аристон" в градчето Санремо. Поредното, 72-ро издание на конкурса за италианска песен, следен от целия свят, ще продължи до 5 февруари. Късно снощи, 25-те претенденти за голямата награда дефилираха по сочната зелена трева, послужила за червен килим. 

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 19 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.