Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

Смело: Катрин Зита-Джоунс, 53, и деколтето

Катрин Зита-Джоунс присъства на премиерата на новия сериал с нейно участие - National Treasure, Edge of History (по Disney+ от 14 декември) 

Celebrities преди 1 година

На филмовото събитие в Лос Анджелис 53-годишната актриса пристигна с 22-годишния си син Дилън, който все повече заприличва на татко си - Майкъл Дъглас. 

Прави впечатление смелата дреха на госпожа Зита-Джоунс - на чаровната актриса кафявото стои чудесно, многото съблазнителни прорези по роклята - също. Колебаем се малко за деколтето, не защото отдолу не виждаме тонизирана и поддържана фигура и отлична обгрижена кожа, но защото усещането за неудобство на одеянието не ни напуска. А и има нещо притеснително в толкова дълбокото деколте, гледано по-отдалеч и в контекста на пропорциите, сякаш част от цялото липса, отнета по нескопосан начин. Отчитайки, че най-важното всъщност е носещият съответно модно творение да се чувства комфортно в него, добавяме, че красивата рокля на мадам Дъглас е от ателието на ливанския дизайнер Ели Сааб. 

More from View Sofia

Crystal Magic 101: Полудяваме по кристали като Вики Бекъм, Адел, Наоми и другите...

Health преди 2 години

Независимо какво отношение имате към живота, езотериката и дори влиянието на социалните мрежи, няма как да не сте чували за силите на кристалите и полускъпоценните камъни. Кратко проучване, което правим по темата, ни кара да вярваме, че тези красоти са съкровища не само на вид, но и на практика, затова разказваме всичко, което трябва да знаете за тях и лечебно-магическите им свойства  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.