Следва

Честите и малко известни признаци на хормонален дисбаланс и какво предприемаме

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!  

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 19 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много спеицални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!  

В DAY 6 напомняме един от законите на щастието - всяка жена има нужда от съвършена черна рокля. Съвършена наричаме дълга 7/8, плътна, мека, с цип, който се разкопчава изцяло, което е доста spicy... Подаръкът ни за вас днес идва от колаборацията на Кейти Пери и About You и ви желаем от сърце в нея да откриете своя Орландо Блуум - своята коледна тръпка...

 Това леко мистично и много игриво одеяние, перфектно и за денем, и за нощем, ще е за една от вас, която отбележи в коментар поне две жени с жесток стил и която качи този пост на стори с таг @viewsofia... Върху чие тяло ще бъде обявяваме утре, 7 декември, точно преди подарък #7, който е абсолютно незаменим предмет от будоара ни вече седмици наред...

Happy Holiday Season!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 23 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.