Следва

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Лора Калагларска, Account Manager

Подаръците, които си струват - неповторимият календар на DABOV Specialty Coffee

Пътешествието ни в света на едно от най-големите удоволствия на света започва на 1-ви Януари 2023 г.

 

Food преди 1 година

Идеята ни за подарък е: ексклузивна, елегантна, интересна, познавателна и много, много позитивна. Имаме нужда от нещо подобно, защото на Коледа наистина стават по-хубави неща от обикновено!    

Коледа е времето, в което оставаме насаме с най-близките, с най-любимите си хора, за да вкусим и отпием повече от обичта, доверието и смисъла, които ни свързват. Коледа е времето, в което се сещаме, че има и такива, за които Коледата ще е различна. Нетолкова топла, нетолкова ведра. 

Коледа е времето за даряване на добрина

Като всяка година по това време, приятелите ни от DABOV Specialty Coffee, организират Благотворителен Коледен базар в обектите си в София, чрез който ще съберат средства за три български дечица, нуждаещи се от лечение в чужбина. Каузата “Децата на DABOV за децата на България” се осъществява за 5-та поредна година.

Тази година успешната родна компания разширява Коледната си благотворителна кауза, като добавя супер симпатичния Интерактивен календар – пътешествие в света на специалното кафе. Календарът, направен с разбирането на материята, което ние, феновете на кафетата Dabov Specialty Coffee познаваме и усещаме всеки ден с всяка глътка, е чудесен подарък за всеки. Не само защото е различен от всичко, не само защото споделя по неповторим начин великото ноу-хау зад изкуството да пием кафе, но и защото част от приходите от него ще помогнат на три сладки деца, които имат нужда от подкрепа именно в този момент. Dabov Specialty Coffee са го измислили прекрасно. 

Идеята е, ден след ден, да внесем в живота си по нещо ново, нещо специално, нещо вкусно и нещо добро, отваряйки всеки един от 365-те QR кода.

И така, какво точно представлява интерактивният кафе календар - пътешествие в света на специалното кафе на DABOV Specialty Coffee?
Всеки ден през новата година ще имате възможността да се насладите на различни видеа, статии и изненади, само чрез сканирането на QR кода на деня. Той ще се отключва в 00:00 на същия ден.

Какво ще получим в замяна на тази игра?

Без значение дали ще подарите интерактивният кафе календар пътешествие на DABOV Specialty Coffee на някой любител на специалното кафе или ще го подарите на самите себе си, гарантираме дълги мигове на забавление. Ще имате възможността да гледате видеа, да се насладите на специално създадени статии и да разберете какви изненади сме ви подготвили. Календарът включва специални кодове за отстъпка.

Как се използва?
Лесно е, с камерата на телефона сканирайте QR кода и той автоматично ще ви отведе към изненадите на деня.

Дарявате за благотворителна кауза!
Всеки 10 лв. от стойността на календара даряваме за лечение на три български деца, които се нуждаят от лечение в чужбина.
Бел.Ред. Самият календар струва 25 лева, с оптималния размер за бюро - нито малък, нито голям. Усещането е за нещо наистина специално, в допълнение към безкористната дарителска цел, за която адмирираме от сърце екипа на компанията.   

Календара поръчваме от тук, защото ще ни отведе в далечни страни, производителки на кафе, ще ни запознае със знаменити фермери в света на специалното кафе и техните семейства.

Ще имаме възможността да:

– проникнете във фермите и плантациите за кафе и да разберете какво се крие зад този толкова любим продукт, без който не можем.

– дегустирате едни от най-добрите кафета в света на специална цена, обявена само за притежателите на баготворителния календар на Dabov Specialty Coffee, надарени с любопитство и вкус към La Dolce Vita. 

-- да бъдем добри! 

Календарът съдържа линкове към:

  • Видеа
  • Статии
  • Новини от света на специалното кафе
  • Игри
  • Изненади и много забавления

More from View Sofia

Жената между Брин и Мъск - от обикновен адвокат до трофей за милиардери: коя е Никол Шанахан

Celebrities преди 1 година

И много богатите се развеждат. В техния случай причините са същите като при простосмъртните, но следствията варират, просто защото става дума за много, много пари. И така, милиардерът Сергей Брин се развежда със съпругата си Никол Шанахан, а ние резонно любопитстваме какво следва от това. Със сигурност Никол след раздялата ще се превърне в една от най-желаните жени на планетата. Това, съчетано с екзотичната й красота, определено е интересна тема.

More Food