Следва

Скритото послание зад бялата рокля Louis Vuitton на Меган Маркъл

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 7

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!  

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 18 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много сппециални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!  

В DAY 7 подаравяме СЕДЕМ подаръка - и те са перфектната четка за коса. Tangle Teezer е изобретена от един нетрадионен мислител, Шон П., който след 30 години, прекарани в най-добрите салони, като колорист, докосвайки и "лекувайки" много коси, разбира в дълбочина тънкостите на ресането, важността на материалите, желанията на косите ни. Конкретно, в следващите 24 часа ексклузивно за вас, View Sofia и Orbico Bulgaria - компанията-вносител на TT за България, ще подарим:

2 броя Wet Detangler Lollipop Collection
2 броя Original Detangler Lollipop Collection
1 брой Wet Detangler лилав
1 брой Easy Dry & Go черна
1 брой Ultimate Styler праскова

Всяка лека, ергономична, изключителна красива четка Tangle Teezer (фризьорите ни не позволяват да се решим с друго) е с два реда огъващи се зъбци с мек връх, минава много меко през цялата дължина - от корените до краищата, стои великолепно в банята ни в който и да е от нюансите си... За да имате Tangle Teezer, което е другото на здрава, лъскава, гъста, неувредена коса, отбележете в коментар две красавици, чиято коса също би триумфирала с тази четка, и качете този пост на стори с @viewsofia. Победителите, седем на брой, обявяваме утре, 8 декември, точно преди подарък #8, който познавате много добре, златен, изкушаващ и безалтернативен... 

Happy Holidays!  

More All About Life