Следва

TIME обяви Володимир Зеленски за "Човек на годината"

Скритото послание зад бялата рокля Louis Vuitton на Меган Маркъл

Меган Маркъл и принц Хари получиха награда на Ripple of Hope Gala 

Celebrities преди 1 година



Преживяваме отдалеч невероятната седмица на семейство Съсекс.Часове преди Netflix да излъчи първите три епизода от документалния сериал за живота им с тяхното лично и органично участие, и часове след като от Бъкингам с половин уста се чу, че най-вероятно могат да се очакват неприятни изненади от двамата "дезертирали" млади, знатната двойка получи награда на състоялата се снощи галавечер на наградите Ripple of Hope. Семейство Съсекс бе удостоено с Наградата за защитата на човешките права на имета на Робърт Ф. Кенеди. По повода Меган избра струва ни се перфектната дреха - бяла рокля с паднали рамене на Louis Vuitton, и чанта Givenchy. На ръката й блести пръстенът с аквамарин, принадлежал на принцеса Даяна. Бижуто, между другото, е същото, което Меган носи и на сватбения прием - знак, че тя е изключително солидарна със съпруга си в точно този момент, в който редствените връзки очевидно ще бъдат тествани за пореден път. В трейлъра към документалния филм, Принц Хари казва: "Болката и страданието на жените, които се омъжват в тази институция, са огромни. Бях ужасен, не исках историята да се повтори". Очевидно Хари има предвид както майка си, така и съпругата си. Отделно, съвсем очевидно за всички наблюдатели и критици е, че цветът на роклята на Меган също е избран съвсем неслучайно. Бялото е символ на мира, изключително необходима символика, вземайки предвид какво ни чака от утре, поне според излъчения трейлър на "Хари и Меган", както и предвид всички дребни и по-малко дребни знаци на непредвидимост и дори враждебност от страна на младото семейство Съсекс към роднините в Двореца и обратното. 

Хари и Меган бяха отличени за тяхната хуманитарна дейност чрез фондация Archewell, която се фокусира върху повишаване на осведомеността по въпроси, свързани с расизма, сексизма и психичното здраве.

При пристигането принц Хари, като истински джентълмен, държеше чадъра на Меган, за да не се намокри.

More from View Sofia

Обичам те, не те обичам, Mr. Big... Защо той е най-добрият и най-ужасният мъж, случвал се на Кари

Celebrities преди 2 години

Който е гледал дори малко от "Сексът и градът“ със сигурност е припознавал ситуациите на героите от сериала със свои собствени, познавайки до болка чувствата на вълнение от нов чифт Mанолота на Кари, романтичните разочарования на Шарлът, екзистенциалните кризи на Миранда или сексуалните пламъци на Саманта

"Вагинална депресия" aka Вулводиния: какво провокира диагнозата и как да я избегнем

Health преди 1 година

Спомняте ли си как Шарлот Йорк в „Сексът и градът“ се оказа изправена пред нещо, наречено "вагинална депресия"? Диагнозата звучи странно, но се среща при 3-5% от жените от 20 до 60 години. Как се проявява този деликатен проблем и кой е особено застрашен? Повдигаме интимната завеса... 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.