Следва

TIME обяви Володимир Зеленски за "Човек на годината"

Скритото послание зад бялата рокля Louis Vuitton на Меган Маркъл

Меган Маркъл и принц Хари получиха награда на Ripple of Hope Gala 

Celebrities преди 1 година



Преживяваме отдалеч невероятната седмица на семейство Съсекс.Часове преди Netflix да излъчи първите три епизода от документалния сериал за живота им с тяхното лично и органично участие, и часове след като от Бъкингам с половин уста се чу, че най-вероятно могат да се очакват неприятни изненади от двамата "дезертирали" млади, знатната двойка получи награда на състоялата се снощи галавечер на наградите Ripple of Hope. Семейство Съсекс бе удостоено с Наградата за защитата на човешките права на имета на Робърт Ф. Кенеди. По повода Меган избра струва ни се перфектната дреха - бяла рокля с паднали рамене на Louis Vuitton, и чанта Givenchy. На ръката й блести пръстенът с аквамарин, принадлежал на принцеса Даяна. Бижуто, между другото, е същото, което Меган носи и на сватбения прием - знак, че тя е изключително солидарна със съпруга си в точно този момент, в който редствените връзки очевидно ще бъдат тествани за пореден път. В трейлъра към документалния филм, Принц Хари казва: "Болката и страданието на жените, които се омъжват в тази институция, са огромни. Бях ужасен, не исках историята да се повтори". Очевидно Хари има предвид както майка си, така и съпругата си. Отделно, съвсем очевидно за всички наблюдатели и критици е, че цветът на роклята на Меган също е избран съвсем неслучайно. Бялото е символ на мира, изключително необходима символика, вземайки предвид какво ни чака от утре, поне според излъчения трейлър на "Хари и Меган", както и предвид всички дребни и по-малко дребни знаци на непредвидимост и дори враждебност от страна на младото семейство Съсекс към роднините в Двореца и обратното. 

Хари и Меган бяха отличени за тяхната хуманитарна дейност чрез фондация Archewell, която се фокусира върху повишаване на осведомеността по въпроси, свързани с расизма, сексизма и психичното здраве.

При пристигането принц Хари, като истински джентълмен, държеше чадъра на Меган, за да не се намокри.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 20 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.