Следва

7 горещи въпроса за финала на сезон 2 на „Белият лотос“, докато опасността се задава

Трейлърът на "Емили в Париж" 3: още повече бестяща мода, иначе същото

Повече балончета, повече мода и повече fun? Mais oui

Movies & TV преди 1 година

По-рано тази година Netflix потвърди, че "Емили в Париж" е получил зелена светлина за сезон 3 и 4, което означава, че времето на Емили във френската столица тепърва ще се изпълва с нови и нови приключения.

Стрийминг гигантът пусна пълния трейлър за предстоящия сериал, който ще бъде излъчен навреме за Коледа. До видеоклип в официалния акаунт на "Емили в Париж" в Instagram, надписът гласи: „Това е сезонът на изборите. Премиерата на Emily In Paris S3 е на 21 декември, само в Netflix", като са публикувани и доста снимки в аванс на очакващото ни, показващи вечно бляскавата Емили, докато се ориентира в новия си живот в Града на светлината. 

Трейлърът показва как Емили (Лили Колинс) се бори да избере между Алфи (Люсиен Лависконт) и Габриел (Лукас Браво), докато прекарва дните си в Париж, наслаждавайки се на спиращи дъха гледки и интериори. 


Лили Колинс като Емили и Ашли Парк като Минди в Emily in Paris 

Нейната екранна най-добра приятелка, Минди Чен (Ашли Парк), пита дали някой от шефовете й знае, че тя „върши двойна работа“, докато се опитва да балансира между две работни места едновременно. „О, Боже, не!“, отговаря Емили, преди да се насочи към час по френски, където е помолена да преведе пасаж, който гласи: „Да не избираш означава все пак да избереш“. „Винаги говорим за баланс между работа и личен живот, в момента аз съм изцяло за живота“, казва Емили на приятелите си, докато отпива шампанско в гингам бикини. 

Според официалния синопсис на шоуто, „Емили се озовава на решаващ кръстопът във всеки аспект от живота си“, една година след като се премести от Чикаго в Париж за мечтаната работа. Този сезон тя ще „трябва да реши къде точно е лоялността й – в работата и в романтичния й живот – и какво означават тези решения за бъдещето й във Франция, докато продължава да се потапя в приключенията и изненадващите обрати в битието, което Париж й осигурява".

Колинс, която играе ролята на Емили, сподели поредица от снимки от снимачната площадка, надписвайки ги „Три седмици до трети сезон!! Лицата казват всичко. Маркирайте календарите си...“

Въпреки че шоуто предизвика критики за романтизираното изобразяване на парижкия живот, да не говорим за често лошо прецененото поведение на донякъде наивната главна героиня, то е голям стрийминг успех за Netflix. Сезон 1 беше гледан от 58 милиона домакинства през първия си месец на платформата, а сезон 2 оглави списъка Топ 10 на Netflix в 94 държави в дните след премиерата си.

Това, което липсва на поредицата като груб реализъм, се компенсира с възторжени сцени, неспирно забавление и много мода (с костюмите на Патриша Фийлд, известна от „Сексът и градът“). Един от пробивните хитове на пандемията, изглежда не е съвпадение, че зрителите погледнаха с удоволствие към шоу, предлагащо доза ескейпизъм, във време, когато собственият ни живот изглеждаше всичко друго, но не и розов.


Лукас Браво като Габриел и Уилям Абади като Антоан Ламбърт 

Сезони 1 и 2 проследиха подробно момента в живота на амбициозната чикагска маркетинг директорка Емили, докато се присъединява към престижната парижка маркетингова фирма Savoir – младата хубавица променя коренно живота си в преследване на бляскаво емигрантско съществуване в шикозната френска столица. Културни сблъсъци, нови приятелства и бурни романи (най-вече сагата „искам - не искам" между Емили и нейния красив съсед, готвачът Габриел).


Лили Колинс като Емили и Лусиен Лавискаунт като Алфи

В Сезон 2 Емили се осмели да отиде отвъд Париж за екскурзия до Френската Ривиера, както и да се сдобие с нова любов, Алфи (Лависконт), неустоимо съблазнителен английски банкер. Сериалът завърши на ръба, както в професионален, така и в личен план за Емили: екипът на Savoir се отзели от американската компания майка, която именно изпрати Емили в Париж, но френската й шефка Силви (Филипинката Лерой-Бюлиу) й предложи работа в новата независима фирма; отделно Алфи беше призован обратно в Лондон, но държеше да запази връзката си с Емили. Междувременно Емили си остана също толкова увлечена от Габриел, колкото винаги, дори се появи в апартамента му, за да изповяда любовта си във финала на сериала – само за да открие, че той отново е заедно с нейната приятелка Камил (Камил Разат).

Variety съобщава, че предстоящият сезон е заснет отново в Studios of Paris, в покрайнините на френския град, през летните месеци. Други места също са вклюючени в снимките, включително Лондон (можем да допуснем, че ще наблюдаваме връзката от разстояние между Алфи и Емили).

Сериалът е все така продуциран от Darren Star Productions, работещи с Jax Media и MTV Entertainment Studios. Стар, подобно на дизайнера на костюми Фийлд, е известен с работата си по „Сексът и градът“, създател е и на хитове като „Бевърли Хилс“, 90210 и „Мелроуз Плейс“.

Членовете на актьорския състав отново са Колинс, Браво, Разат, Филипин Лирой-Бюлиу и Парк (в ролята на най-добрата приятелка на Емили и другар в чужбина, Минди, която имаше доста свои собствени преживелици в Сезон 2).

More Movies & TV