Следва

Gaslighting: защо скритата манипулация е опасна и как да я разпознаем

Стил урок на седмицата: дънките в ботушите по Никола Пелц

Страхотно! 

 

Celebrities преди 1 година

Дъщерята на милиардера Нелсън Пелц, моделът Никола Пелц, се намести стабилно във  фокуса на модната преса след сватбата си с Бруклин Бекъм и шумния скандал с майка му Виктория Бекъм - съответно критиците следят всяко излизане на снахата на дизайнерката. В интерес на истината, младата хубавица никога не разочарова - всички тоалети на мисис Пелц са отлична отправна точка за лично вдъхновение. Вчера например Никола се показа на разходка с Бруклин, за която избра тесни дънки, които й стоят идеално. Виждаме ги съчетани с високи черни ботуши на масивна платформа, черен топ и обемно мъжко сако. Лентата в косата е вдъхновена от много модерните сега 2000-те, плетената чанта на Bottega Veneta е перфектното допълнение. До нея съпругът Бруклин изглежда повече като предан ухажор без големи шансове, отколкото като законна половинка. Може би заради обожанието, което излъчва, може би заради ризата с къс ръкав и небрежно нахлупената шапка с козирка. Но гледката е супер приятна, а нейният ансамбъл определено ще е и наш, скоро.   

 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.