Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 10

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 9

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!  

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 16 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много сппециални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук! 

В DAY 9, отброявайки дните до Коледа, си припомняме безумно хубавото усещане на стената да виси луксозен календар. Изкуство от най-майсторски, италиански порядък. Календарите на Lavazza курираме всяка година до най-красивите картини в офиса и дома, защото са Легенда в сегмента на времевото измерване с красиви вещи...

Календарът Lavazza 2023 е заснет от Алекс Прагер и 12 фотографски шедьовъра са посветени на местата, на които културата и идентичността се срещат - кафенето и барът, защото кафето, социална напитка по подразбиране, с природата си улеснява срещите, сближаването, любовта. В живота е важно, колкото да пиеш хубаво кафе, да имаш прелестен календар - едно от малките неща, които превръщат дневната, библиотеката, офиса в луксозно, греещо, организирано, интересно пространство - затова подаряваме на един от вас, който отбележи в коментар поне двама души, с които иска да прекара 365/365 дни през 2023 и качи този пост на стори с @viewsofia, единствения и неповторим Календар за 2023. Победителя обявяваме утре, 10 декември, точно преди подарък #10, който е най-изкусният възможен разкасител...

Happy Holidays!  

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.