Следва

Лек кралски флирт - първата официална коледна картичка на Чарлз III и тази на Картин, Принцеса на Уелс

Краката в Zuhair Murad и имаме една перфектна Катрин Зита-Джоунс

Катрин Зита-Джоунс гостува в шоуто на Сет Майърс - гледаме я с кеф, като най-много гледаме краката

 

Celebrities преди 1 година

Супер сладка и с нечовешки крака - това е съпругата на Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс, 53, в снощното Late Night with Seth Meyers шоу. Мисис Зита-Джоунс е абсолютно пленителна в късата рокля с подчертано тържествена горна част, дело на ателието на Zuhair Murad.

Тема на разговора в шоуто бяха двата нови проекта, по които актрисата работи в момента - сериалите Wednesday и "Национално съкровище: На ръба на историята" (последното е основният повод за масираните рекламни появи на звездата тези дни, като припомняме тази й от миналата седмица, с акцент върху деколтето, тук).

Малко преди въпросната вечер Катрин бе снимана да пристига в студиото за поредно звездно гостуване, този път в Live With Kelly and Ryan. По този повод, красивата актриса носи фаталното черно и червено, но така, че и този път достойнствата на фигурата да изпъкнат заслужено. 
 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 5 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.