Следва

Номинираните за Златен глобус 2023 - Вавилон, Елвис, Топ гън и другите

Тод Филипс пусна първия кадър от продължението на "Жокера"

Режисьорът Тод Филипс публикува в социалните мрежи първия кадър от продължението на "Жокера" с Хоакин Финикс, анонсирайки по този начин началото на снимките

Movies & TV преди 1 година

"Първият ден. Нашето момче“, подписа той снимката, на която виждаме настръхващо изображение на Жокера в изпълнение отново на Хоакин Финикс, бръснат от мъж, който прилича на санитар.

Очевидно действието на картината ще се развива в болница Arkham, където Артър Флек (истинското име на Жокера) бе отведен в края на първия филм. Това се доказва от заглавието на продължението: „Жокера: Лудост за двама“. Именно в болницата Жокера, според сюжета на оригиналния комикс, ще се срещне с бъдещия си съучастник Харли Куин, изиграна от Лейди Гага. Припомняме, че Хоакин Финикс взе Оскар 2020 за Главна мъжка роля за играта си в първия "Жокер" на Филипс (четете още: Големите любовни истории: Хоакин Финикс и Руни Мара, най-интригуващият романс в Холивуд). 

Премиерата на филма е насрочена за октомври 2024 г. Издание Variety писа, че филмът ще има елементи от мюзикъла. Чакаме, чакаме и чакаме, очертава се поредният шедьовър.   

More Movies & TV