Следва

АЕЖ настоява за оставка на Соня Момчилова от председателския пост в СЕМ

Визиите, които дефинираха седмицата: Мадона с тениската, Карди Би в евино облекло, класическият шик на Даян Крюгер и още

Послания - колкото искаш 

Celebrities преди 1 година

Изминалата седмица се оказа богата на мемета и провокативни тоалети. Мадона, която всяка седмица шокира абонатите си сама, получи тениска с псувня на руски като подарък от Надежда Толоконникова - мърч на скандалната група Pussy Riot. По време на Art Basel Miami Fair Толоконникова изглежда успя да раздаде подаръци на всеки, който се появи покрай нея. Не е известно дали речникът на холивудските звезди се е разширил с "пиздец", но като цяло през седмицата се разпростря една фина руска нишка в публичното пространство - в Милано слушаха руска музика, след като за премиерната за сезона вечер бе изпълнена операта на Мусоргски "Борис Годунов", а в Холивуд се запознаха с руската нецензурност. 


Мадона и Надежда Толоконникова

Голите рокли са демоде. Cardi B издигна нивото, избирайки гол гащеризон. И това облекло не може да се нарече съвсем ново все пак. Следвайки тенденцията за модна интелигентност, която всички се стремят да демонстрират чрез емблематични винтидж парчета, певицата се появи на частен концерт в "Eve's outfit" от колекцията на Jean Paul Gaultier от 1993 г. Тогава манекенката Ясмин Гаури го показа на модния подиум, по-късно в пълен блясък в него се премени и Наоми Кембъл. Карди спокойно може да си позволи всякакви архивни ексклузиви - рап изпълнителката не пропусна възможността да се похвали, че е получила 1 милион долара за това 35-минутно шоу.


Карди Би

Гола през седмицата се показа и дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис Скаут. И всичко това, за да пасне на 30-ата юбилейна изложба на спорната фотокнига на Мадона и Стивън Мейзъл "Секс". Позирайки в залата, Скаут вдигна пола, за да демонстрира бикините си. Абонатите на момичето бяха възхитени, въпреки че някой посъветва следващия път бельото да бъде съчетано с неоновите обувки. В тоалета на Скаут няма голям тренд във всеки случай - бикините и тяхното публично демонстриране са категорична модна тенденция този сезон.


Скаут Уилис

Съвсем естествено, когато говорим за сляпо следване на тенденциите, е да наредим в списъка и Дженифър Лопес. Певицата е готова не само за Коледа и Нова година, но и уцелва директно основния цвят на Pantone 2023. Той е, припомняме, нюансът Viva Magenta - карминено червено с едва загатнат лилавикав оттенък, съответно Джей Ло побърза да облече костюм на Max Mara в подобен нюанс.


Дженифър Лопес

Джулия Робъртс определено печели приза "Най-емблематичната рокля на седмицата". Актрисата подкрепи приятеля си Джордж Клуни на връчването на почетна награда в рокля на истински фен - цялата пола бе покрита с различни снимки на актьора, "монтирани" в достопочтени рамки. 


Джулия Робъртс

И все пак, Лори Харви, 25-годишната нашумяла модна мацка, която посети Art Basel Miami с гащеризон на Burberry, не отстъпва много на Джулия по "запомняемост". Когато решите да сложите дънки с много висока талия, докарайте ги до над гърдите и завършете с колан - ефектът е налице.


Лори Харви

Под влияние на невероятния успех на сериала Wednesday, барбикорът очевидно поне временно трябва да отстъпи от позициите си - всички са луднали по готик стила. Тъмно облекло, драматичен грим, обезатено секси момент. Ирина Шейк отлично улавя атмосферата - вездата се появи в страхотна вамп рокля от Alaia в един от изминалите седем дни. Особено внимание към дръзкия детайл - обувки на ток във формата на дамски крака от кръста надолу и гледани отзад.


Ирина Шейк

Световното първенство продължава в Катар и ако Изабел Гулар няма кого да аплодира на трибуните (съпругът й Кевин Трап е в националния отбор на Германия, т.е. и двамата доста рано напуснаха турнира), то Джорджина Родригез през изминалата седмица все още имаше възможността да гледа националния отбор на Португалия, където играе годеникът й Кристиано Роналдо (португалците също отпаднаха за съжаление на милионите си фенове). За разлика от Изабел, която феновете видяха стилизирана основно в спортни ансамбли, Джорджина не измени на тежкарския стил. Дамска чанта Chanel, часовник Rolex и, разбира се, годежен пръстен на стойност 696 000 евро бяха там в последната вечер на пъвенството за Роналдо. 


Джорджина Родригес

И, в самия край на седмицата, една умопомрачителна рокля на Gucci, избрана от прелестната Даян Крюгер. Въртележката върху тъканта внася приятен моден смут у наблюдателя, и е обратно пропорционална на избраната прическа - невидимка. Урок по стил и внушение, от което си взимаме поука - дори кагота наоколо е като виенско колело от светлини и лампички, доза смирен противовес не може да бъде лоша идея. 


Даян Крюгер 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 10 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.