Следва

We love... Възроденият Versus по дизайнерското перо на Кристофър Кейн

Есенцията на сезона. Основни пролетни тенденции при чантите и обувките

Когато опре до аксесоари, тенденциите, които забелязваме в един сезон, рядко са току-що възникнали и никога не...

Fashion преди 14 години

Когато опре до аксесоари, тенденциите, които забелязваме в един сезон, рядко са току-що възникнали и никога не си отиват още на следващия сезон. Което е хубаво и означава, че си струва да инвестираш в аксесоари. Понякога остават за 1-2, понякога и за повече.

Имаме и вечни класики, обикновено в черно, които никога няма да слязат от подиумите, а и от нас самите.

Отделихме все пак няколко тренда, право в целта на идното лято, с надежда, че слънцето отвън ще ни го докара съвсем скоро.

За разлика от дрехите напоследък, чантите и обувките стават все по-цветни и ярки. Което е чудесното допълнение на скучния ежедневен аутфит или вечерния класически тоалет. Трудно можеш да сгрешиш, ако оставиш цветната обувка или чанта за единсвен и ярък акцент.

Като говорим за цвят, принтовете още държат фронта в бутиците. А оттам и в гардероба. Харесваш го на тишърти, защо не и на чанти?!

Ако все пак ярките цветове ти идват малко в повече, заложи на горчица. Не я харесваме особено на вкус, но пък на цвят е прекрасна. Не те задължава толкова цветово и се разбира чудесно с всички дървесн нюанси.

Все още владетели по подиумите са тези и на животинското царство, начело с питона. Анималистичните принтове не излизат от трендовете ни зиме, ни лете. Тази година ти препоръчваме много змийско с малко цвят и завишено внимание за границите на стила с кича.

Колкото до обувките – любимият ни модел с изрязани пръсти е първо – удобен, второ – в най-различни цветове и модели, трето – на всякъде по магазините. Избери летни боти без пръсти или просто класически сандали, важното е да носят лятно настроение.

Есенцията на сезона. Shopping guide - пролет в тенденции

 

More Fashion