Следва

Аватар баш: Хайди Клум в асиметрична прозрачност на "Аватар: Пътят на водата"

We Love: Ирина Шейк на шоуто на Jacquemus в Париж

Сефте!  

Celebrities преди 11 месеца

Снощи във френската столица се състоя ревюто на новата пролетно-лятна колекция на Jacquemus, наречена Raphia (вижте още: Петъчна доза секс: Simon Porte Jacquemus). Звездата на шоуто бе Ирина Шейк, което е любопитно. Колкото и да не ни се вярва, това е първият път, в който 36-годишния топмодел дефилира за Жакмюс.

Ирина показа на модния подиум ефектен комплект в нюанс екрю, състоящ се от кроп топ със сламени детайли (тематично, предвид идеята, замисъла и името на колекцията - Рафия) и тясна пола с подобен елемент в долната част. Визията завършват сандали на ток, сламена чанта и голяма моно обеца. Женственият летен ансамбъл прекрасно подчертава не само красивата фигура на модела, но и чистата й, почти негримирана красота и хубава, фина енергия на зрялост и увереност (вижте още: Още една мечта на Ирина се сбъдна: най-накрая дефилира за Chanel).  We love!

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 8 часа

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано