Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 20 - Nespresso Inisia

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 13

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!

 

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 12 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много сппециални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук! 

В DAY 13 имаме фатално артистичен, обогатяващ, вълнуващ подарък, който ни отвежда в една от най-красивите сгради на София - Народният Театър, и дава да видим, усетим, преживеем трите най-добри заглавия от репертоара на Театъра и да започнем годината с Изкуство, да изпълним януари с Красота, да вземем някоя любима душа и да се потопим дълбоко във Високата култура... Три двойни билета за:

"Фиеста" от Андреа Гаврилиу, 9 януари 2023, 19:00, Сцена "Музите" - физически театрален пърформанс, който използва максимума от всяка секунда в своята сложна движенческа партитура. Няма изречени реплики, които да обяснят случващото се, това се прави само чрез актьорската телесност... 

"Нора" по Хенрик Ибсен, 14 януари 2023, 19:00, Голяма зала - пиесата на Ибсен е едно от най-репертоарните произведения в световния театър. През 2001 г. ЮНЕСКО включва ръкописа на "Куклен дом“ в списъка „Паметта на света“, в който влизат най-важните документи от световното наследство...

"Орфей" от Йерней Лоренци, 29 януари 2023, 19:00, Голяма сцена - Защо Орфей слиза в подземния свят? Къде всъщност слиза – в ада, сред хората, при Евридика или при собствените си страхове и илюзии? Защо нарушава предсказанието, обръща се и поглежда Евридика, знаейки предварително, че този жест го обрича?

... са за трима от вас, които отбележат в коментар поне двама души, с които животът е театър, любов, красота, вълнение и качат този пост на стори с @viewsofia; силно препоръчваме да обърнете внимание и на @national_theatre_bg... Победителя обявяваме утре, 14 декември, точно преди подарък #14, който е най-добрата ни приятелка in the skin care world...

Happy Holidays!

 

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.