Следва

Royal Love x 5 - новата коледна картичка на принцовете на Уелс

Още от шоуто на jacquemus в Париж - Тина Кунаки и Венсан Касел

Париж е това! 

Celebrities преди 9 месеца

Креативният директор и собственик на едноименната марка Симон Порт Жакмюс (Simon Porte Jacquemus) представи новата си колекция - Пролет 2023, в центъра на която е, припомняме, рафията (слама от палмово дърво). Гости на пищното шоу в Париж бяха куп звезди и приятели на марката. Подобен род събитие трудно би могло да мине без мадам Тина Кунаки, близка приятелка на дизайнера, която се появи на шоуто със съпруга си Венсан Касел. Двамата позираха, заедно и поотделно, върху тематичния килим от рафия. 

Леко намусена, но адски секси, 25-годишната красавица се появи на шоуто в розов тоалет от модната марка - виновник за тържеството, състоящ се от къс пухкав топ от естествения материал, доминиращ работата на Жакмюс и тясна пола. Тина естествено е една от първите звездни дами, имали удоволствието да се пременят в дрехи на френската модна къща от бъдещата й колекция. Припомняме, че същата вечер Ирина Шейк, която дебютира за Jacquemus, показа подобен тоалет на модния подиум.

Венсан, този прелестен класик, заложи на тъмната гама - панталони, риза, тениска, отново всичко от Jacquemus. 56-годишният актьор носи и готини очила, за които не се наемаме да отсъдим дали са просто аксесоар или са там поради необходимостта от корекция на зрението (вижте още: Ваканцията на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел в Бразилия, тя - ослепителна). 

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 16 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 15 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели