Следва

Влюбени, всички! 6-те най-горещи футболиста на Мондиал 2022

Леко, с тюрбанче: Меган Маркъл небрежна на снимки, на които я разпознаваме трудно, на пък са целенасочени

Докато подготвя документалната поредица за любовната си история с принц Меган, американката прави записи в аванс, които да послужат при монтажа. Включително и на моменти, следващи буквално банята и душа - без грим и с кърпа на главата

 

Celebrities преди 1 година

След няколко месеца чакане и спекулации около шоуто на семейство Съсекс в Netflix най-накрая излезе документалната поредица за тяхната любовна история. Феновете се оказаха озадачени от началните сцени във видео дневниците на двойката. Първият кадър показва херцога на Съсекс на лондонското летище Хийтроу през март 2020 г. Принцът е в отдела "Уиндзор", а не в общата чакалня. „Здрасти, ето ни тук... ъъъъ, вторник – сряда, нещо през март, когато току-що приключиха двете последни седмици“, казва Хари. „Това бе последният ни ангажимент, последното ни участие на кралски събития. Наистина е трудно да погледнеш назад и да си помислиш: „Какво, по дяволите, се случи? Как стигнахме до тук?"

Показаните кадри показват и Съсекс в провинцията на Ванкувър, закъдето семейството отпътува, след като приключи кралските си задължения. След това Меган се появява във видеото без грим и с коса, увита в кърпа, а херцогинята говори по телефона: "Ейч е в Лондон, а аз съм тук." Тя поклаща глава и въздъхва: „Не знам откъде да започна“. Публиката е определено впечатлена, че Съсекс показва как изглежда веднага след баня.

„Моята работа е да пазя семейството си в безопасност“, казва Хари във въведението. „Но природата на това да съм роден в тази позиция и с всичко, което идва с това, и нивото на омраза, която се разви през последните няколко години, особено към жена ми и сина ми, аз съм искрено загрижен за безопасността на семейството си.” Меган през сълзи добавя: „Аз просто искам да мина от другата страна на всичко това... Не знам какво повече да кажа....“

Зрителите са малко изненадани от монолозите на херцога и херцогинята и местата, които са избрали за снимки. По-късно беше обяснено, че Хари и Меган решили да запишат своите мисли и преживявания във видео дневник по съвет на един от техните приятели. Мрежата обаче се усъмни в това, вярвайки, че идеята за риалити шоу е била във въздуха още тогава. В допълнение, зрителите се оказват объркани от някои други трикове, които създателите на сериала си позволяват по време на редактирането. 

В Twitter заваляха коментари, изпълнени с недоумение. „Кой записва тези дълбоки дискусии? Изглеждат като предназначени и планирани за телевизионния сериал. Смешни и тъжни #HarryandMeghanNetflix“, се казва в един от тях. „Те ясно са знаели, че ще използват тези селфи видеоклипове за документален филм = затова и са използвали телефоните си целенасочено! #HarryandMeghanNetflix“, казва друг. „Добре, те правят видеоклипове за това от 2020 г. Всичко е планирано. #HarryandMeghanNetflix“, язвителен е трети потребител. „Старт на #HarryandMeghanNetflix. Удивително е, че са документирали целия преход и е странно, че правят „личния си архив“ публичен, но, все пак, как да не се ядосаш, виждайки как H&M са подготвили отрано видео дневниците си в портретен стил."

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 21 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.