Следва

Годишен ХОРОСКОП 2023: Телец

Влюбени, всички! 6-те най-горещи футболиста на Мондиал 2022

Ако вие можете да откъснете очи, наистина сте добри в неразсейването. Ние не можем, но не сме сами. Отборът от най-секси ритащите топка мъже набира все по-голяма популярност

 

Celebrities преди 1 година

Милиони фенове дойдоха в Катар, за да подкрепят страните си, както и да видят своите идоли, сред които и онези много известни имена, които отдавна се чуват не само сред пламенните футбол-фенове. Въпреки славата на Кристиано Роналдо и Лионел Меси се появяват нови футболни звезди, които с лекота владеят целия интернет, включително, разбира се, женската публика, с външен вид, игра, харизма и прочие достойнства. 

Родриго де Пол

Аржентинският полузащитник има отлични данни, вариращи от шикозно атлетично тяло до очи, от които е невъзможно да се откъсне поглед. Заедно с екипа си и Меси, на когото се възхищава, Родриго е готов да направи всичко възможно, за да спечели шампионската титла. Сериозното отношение и решителност, както и фактът, че футболистът се справя не само с топката на футболния терен, но и с ролята на баща, радва обществеността.

Неймар

Бразилският нападател всъщност е толкова известен, колкото Роналдо и Меси, но въпреки това Неймар все още има поле за набиране на още популярност. Той определено може да се нарече покорител на женските сърца. Въпреки че един от най-скъпите футболисти е бил в скандали повече от веднъж, младият мъж остава силен не само физически. Папараците уловиха Неймар в десетки трогателни моменти със сина му, семейството, фенове и колеги, които определено трогват. А симпатичните танци след отбелязан гол са характеристика на футболиста, която със сигурност ще бъде обсъдена в интернет и ще се превърне в тенденция.

Маркъс Рашфорд

Маркъс Рашфорд е в списъка на най-сексапилните футболисти на световното първенство, наред с изключителния си съотборник Джуд Белингам, на когото посветихме отделен материал, предвид неудържимостта му. 25-годишният нападател на Манчестър Юнайтед е не само страхотен в отбелязването на голове срещу съперници, но и супер чаровен. Освен това, благодарение на усилената работа за поддържане на мускулния тонус, тялото му изглежда толкова естетично, че буквално ти идва да го награбиш (особено в комбинация с ярките татуировки).

Чо Кю Сонг

„Той изглежда като K-pop звезда“ е нещо, което не само корейските фенове започнаха да обсъждат и разпространяват. Футболистът от националния отбор на Южна Корея е толкова запомнящ се, че акаунтът му в социалната мрежа набра повече от два милиона абонати само за няколко дни след началото на световното първенство. Феновете започнаха да правят кратки видеоклипове с него, показвайки сладостта и палавата дързост на Чо Кю Сонг.

Джак Грийлиш

Друг английски футболист, полузащитникът Джак Грийлиш, прилича на Дейвид Бекъм по външния си вид, което доведе до постоянното им сравнение. Някои обичат Джак много, други не го понасят поради многото и различни скандали около него. Що се отнася до стила, Джак Грийлиш привлича мнозина с имиджа си на нахалник с обезкуражаваща усмивка, като добрият вкус в обличането също играе роля тук.

Оливие Жиру

Нападателят на Франция е смятан за най-красивия футболист в света. Мъжът хваща с външния си вид, физика и прическа, не е изненадващо, че Жиру често участва във фотосесии. Френският нападател има татуировка на лявата си ръка, която символизира смелост, сила, семейство и любов. И това не е случайно, след сватбата спортистът се опитва да обръща много внимание на децата си, въпреки че всъщност кариерата на Оливие Жиру се развива много по-добре от връзката (вижте още: Жиру, Силва, Грийнууд и още 8 секси причини да гледаме Евро 2021)

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.