Следва

Pepe Jeans BRIGHT & London in the 70s!

Коледният маникюр не е каквото беше: 15 приказни НЕТРАДИЦИОННИ идеи

Изобилие от детайли, но шик! 

Nails преди 1 година

Коледен маникюр? Винаги, ако е измислен, елегантен и шик! За повечето от нас времето в самия край на годината е най-доброто за малко повече забавление, по принцип и в частност, когато става въпрос за маникюра. Приемаме подхода „без правила“, особено когато навън е сиво и хладно, защото именно сега идеално оформените нокти с всевъзможна "гарнитура" са сигурен начин да освежим деня. Плюс това, с изобилието от партита, налице са десетки възможности да покажем постигнатото пред любопитната публика.

Ако идеята да имате „коледни нокти“ извиква образи на ръце, изобилстващи от шапки на Дядо Коледа и различни нюанси на зелено, червено и златно, помислете отново. Ние сме повече фенове на тъмносиньото, горско зеленото и хромираните покрития. Тези наситени тонове са чудесен фон за ноктопластика, освен че допълват прекрасно класическия зимен гардероб - от тартан и масивни плетива до пайети. Блясъкът също е винаги в менюто, разбира се. Естествените или непрозрачни цветове с бляскави френски връхчета са шикозен намек към празничния сезон. Подхожда на всички форми на ноктите - от мек квадрат до стилето. Съвременните топ лакове направиха ноктопластиката много по-достъпна, като особено препоръчетелен е Pop The Baubles на OPI - красив златисто-сребрист блясък, който използваме за омбре връх или за изненадващо нанасяне върху центъра на ноктите за акцент. 

Този сезон на ревютата видяхме много коледно вдъхновение за ноктопластика, което е едновременно весело и супер готино. Откриваме по нещо за всяко ниво на опит; независимо дали сте начинаещ, който може да се справи само със залепването на предварително подготвени кристали, или професионалист със стабилна ръка, който е готов да бъде Микеланджело при желание от ваша страна. И така, направете снимка на списъка ни по-долу и го занесете в салона при следващото посещение. Професионалистите ще си свършат работата, убедени сме. 

Ето и нашите 15 приказни парти идеи за маникюр, празничен сезон 2022 >>> 

Ким Шуй (Kim Shui)

Диамантите винаги са страхотна идея. Взимаме идеята от шоуто AW22 на Ким Шуй и разпръсваме камъчетата върху омбре снежнобяла основа.

Маркариан (Markarian)

Ослепителният сребърен блясък е жестоко готин, включително и съчетан с драматична шапка а ла Маркариан.

Бибху Мохапатра (Bibhu Mohapatra)

Не искате да се ангажирате с пълно блестящо снаряжание? Вместо това изберете един акцент с функция. Допълнителен цвят, розов като руж или златен, е и празничен, и много шикозен.

Клаудия Ли (Cludia Li)

На фона на лъскавия черен лак, мотивите на гергини правят дизайна на ноктите неочаквано готин. Сложен прийом, гарантиращ началото на разговор.

Fashion East

Сменете лятното цикламено розово с нещо малко по-меко през този уютен сезон. Отгоре - изкуствени дъждовни капки по избор, но препоръчително.

Бронкс и Банко (Bronx and Banco)

Позлатеният бял маникюр придава супер елегантен блясък, без грам прекаляване. Просто нанесете течния метален лак диагонално върху ноктите си и от върховете на пръстите буквално ще капе злато.

Фе Ноел (Fe Noel)

Нежно преливащите сребърни връхчета са по-шик от традиционните металици, при това имаме лесен и напълно осъществим начин да влезете в изкуството на ноктите.

Санди Лианг (Sandy Liang)

Придайте на класическия си френски маникюр сезонна актуализация с по една панделка, нарисувана на всяка ръка. Подарък от нас за нас... 

Адем (Adeam)

Прекрасен нюд маникюр с разпръснати прозирни кристали.

Батшева (Batcheva)

Нямате търпение да дойде пролетта? Ние също, затова и ще си направим този ментово-розов флорален дизайн като освежаващо отклонение от мрачните зимни нюанси. При това изключително красив. 

Теофилио

Да минем графично с метални златни нишки върху основа от прашнорозово е равно на модерен поглед върху тенденцията "космически маникюр".

Маша Попова (Masha Popova)

Ако ще е гладък, почти стъклен маникюр, нека е в по-тъмен тон тази зима. Глазирано женско биле върху ноктите? Да! 

Филип Плейн (Philipp Plein)

Харесваме идеята нокът с нокът да не си приличат. Избираме няколко цвята плюс щампа, добавяме блестящи диаманти. Единственото условие - уверете се, че има един повтарящ се мотив на повечето нокти, така че да изглежда готино, а не претрупано (в този случай това са кристалите). Максималисти, това е за вас.

Вивиан Уестууд от Андреас Кронталер

Ако обвързването с един дизайн на ноктите е предизвикателство за перфектно пресъздаване х 10, изберете вместо това игривия момент в избора и играйте с различни нюанси и дизайни. Ако не можем да се заиграем с това през празниците, кога можем?

Ларуичи (Laruicci)

Подсилете вездесъщия градиентен маникюр с много шипове. Още по-добре, опитайте различен цвят на всяка ръка ала Laruicci.

More Nails