#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 19
  •  

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 19

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!  

Отново е декември, отново остават само 6 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много специални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук! 

DAY 19 посвещаваме на чистотата. Домът е отражение на душата, сърцето и ума, затова ни е безмерно важно да е винаги чист - дори с кучето, дори, когато всички са вкъщи, дори когато ни няма, винаги - закон, на който не изневеряваме, и за който се доверяваме на най-добрите - @xiaomi.bulgaria!

Роботът Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro е сам по себе си изключително луксозна вещ, елегантна, чисто черна, тиха като котка, и работеща смайващо. Изтегляме си приложението Mi Home, след което роботът прави пълен скенинг на дома и започва чудото си... изчиства без следа прах, следи от любимци, всичко, което се случва да се озове на пода ни, и след това измива безупречно с моп функцията си. ТОЙ ще е за един от вас, който последва @viewsofia и @xiaomi.bulgaria, отбележи в коментар поне двама души с чиста душа (или душа на чистник) и качи този пост на стори с @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 20 декември, точно преди подарък #20, без който домът също не е Дом...

Happy Holidays!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.