Следва

Късите панталони завладяват града

Бутик „Maria Queen Maria” на Мина Кайе е новото любимо място на артистичните жени

Представи си, че отиваш на много готино парти и ти трябва нещо специално, с което да впечатлиш всички, или пък...

Shopping преди 14 години

Представи си, че отиваш на много готино парти и ти трябва нещо специално, с което да впечатлиш всички, или пък просто си ексцентрик по душа и излъчване и си на редовния си шопинг тур. Е, откри мястото.

Само при споменаването на името Мина Кайе, би трябвало да се досетиш за какво иде реч – интересни кройки, впечатляващи идеи и нотка гениална ексцентричност, за разкош.

Бутикът и лейбълът „Maria Queen Maria” като резултат от съвместната работа на Мария Илиева и Мина Кайе е наистина едно впечатляващо, модно пространство, огледало на личните виждания на двете дизайнерки по отношение на стила на една жена.

Проектът „Maria Queen Maria” създава усещането за една дръзка, дори агресивна съвременна, смела и много красива жена.



А в бутика те посрещат лично създателките на колекцията с най-прекрасното намерение – да те направят красива. Разглеждайки интересните закачалки няма как да не възкликнеш и да не се усмихнеш, виждайки цялостната индивидуална концепция във всеки модел.

Тези дрехи са неповторими, като че ли създадени специално за теб и твоята готова да експериментира персона.



Няма как да не ти направят впечатление и красивите, ръчно изплетени от тел обувки, създадени от Весела Илиева. И макар и да са неконвенционални, а просто красиво интериорно решение, не остават незабелязани.

Магазин „Maria Queen Maria” се намира на ул. "Раковски" 193
 

More Shopping