Следва

Благодаря! Вярвам! Работя! - ръководството за хубав живот през 2023

We Love: Принцеса Леонор от Испания, 17, с дреха на мама за соло ангажимент в Мадрид

Престолонаследницата повтаря мама, което й отива 

Celebrities преди 1 година


Летисия носи същия блейзър, 2020 г.

Синеока, хубава и мила, Леонор е дъщеря на вероятно най-стилната кралска двойка на планетата, съответно не е изненада, че принцесата се изкушава да заеме по някоя дреха от шикозния гардероб на майка си, когато излиза за кралски ангажименти.

За посещение в централата на испанския Червен кръст в Мадрид, 17-годишното момиче, наследница на испанския трон, носи блейзъра от Carolina Herrara, с който майка й се появи за пръв път на официално кралско събитие през 2020 г. С огромен набор от класически дизайнерски артикули на ваше разположение, кой не би искал да направи същото?

Изглеждайки във всеки смисъл класическа принцеса, Леонора съчетава прекрасно скроеното сако с тъмночервен пуловер от Hugo Boss - една от любимите марки на кралица Летисия. Визията завършват тъмносини панталони и балетни пантофки от Unisa - още един знак, че ценната тенденция на 2000-те се завръща.

Тийнейджърката, бъдеща кралица на Испания, учи в UWC Atlantic в Уелс, но в момента е у дома в Испания за ваканция със семейството си. Подобно на много заети млади кралски особи, от Леонор се очаква да съчетае образованието си с отговорностите си като престолонаследник, като без съмнение се подготвя за взискателната кариера на кралица.

Вчера Леонор проведе среща с млади хора - доброволци към Червения кръст. Младежкият Червен кръст (CRJ) е секция на Испанския Червен кръст, съставена от млади хора на възраст между 8 и 30 години.

Въпреки че все още не е навършила 18, Леонор вече доказа себе си като уравновесено и уверено присъствие на обществени събития, като дори изнася солови речи, като го прави завидно добре.

Съвсем наскоро Леонор, по-малката й сестра София, кралят и кралицата показаха празничната коледна картичка на знатното семейство. Поздравът гласи „Весела Коледа и Честита Нова година 2023“ на английски и испански и е подписано от четиримата членове на семейството. Картичката беше споделена в Instagram стотици акаунти, очевидно фамилията е сред най-обичаните, което напълно разбираме. 

More from View Sofia

Всичко, което е Адел: цялото изключително интервю, за сина, бащата, болката, музиката и силата

Celebrities преди 2 години

"На път за Heart & Hustle, частна фитнес зала в Западен Холивуд, където ще се присъединя към Адел за тренировката й в понеделник сутрин, имам ясното усещане, че Кралицата на сърцата е на път да спечели и мен", казва Аби Агуайър, авторката на това разтърсващо и разголващо интервю за Vogue    

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.