Следва

ЧРД, 24, Килиан Мбапе - не знаем дали си по-талантлив, отколкото секси, или обратното

Джъстин Бийбър с обвинение към H&M - ползвали лика му без разрешение

Джъстин Бийбър заяви, че H&M са използвали имиджа му за стоки без негово съгласие и призова феновете да не купуват продукти на марката. Той посвети на темата стори в Instagram

 

Celebrities преди 1 година

Музикантът не хареса факта, че марката представи нова колекция, която включва елементи от облеклото с неговия портрет. В същото време, според Бийбър, компанията не е искала разрешение за това. „Не съм одобрил нито една от стоките, представени от H&M. На ваше място не бих купил нищо“, каза музикантът.

Той нарече колекцията на марката "боклук" и помоли абонатите си да откажат да купуват. Той повтори призива и в коментарите в един от фенските си акаунти.

Говорител на H&M коментира конфликта с музиканта и каза, че компанията се е "придържала към всички необходими процедури" при одобряването на колекцията, както е при всички други партньорства. Компанията ще проучи ситуацията, но засега всички продукти ще останат в продажба.

По-рано Джъстин Бийбър беше в центъра на друг скандал заедно с Мадона, Гуинет Полтроу и други звезди. Знаменитостите бяха обвинени в измама, защото рекламираха NFT колекция, която се продаваше на завишени цени. Сега измамените абонати искат 5 милиона долара обезщетение чрез съдилищата. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.