Следва

Ти ни посъветва, а ние ще те наградим с подарък. Неповторимият J'Adore на Dior

Пет столични ресторанта ще изгасят осветлението си за час в събота вечер

На 27 март 2010 (събота), в 20:30ч пет от най‐популярните ресторанти за вкусна храна в София ще угасят...

All About Life преди 13 години

На 27 март 2010 (събота), в 20:30ч пет от най‐популярните ресторанти за вкусна храна в София ще угасят осветлението в салоните си, за да покажат, че имат отношение към промените в климата и искат нещата да се променят.

Mediterraneo, Torό, The Sushi Bar, La Piccola Casa и Hamachi, в този съботен час пик за всеки ресторант, ще бъдат достатъчно смели и ще предложат на всичките си клиенти да останат на свещи за един час.

Заедно с клиентите си, те ще се присъединят едновременно към милионите хора по цял свят, които ще подкрепят инициативата „Часът на Земята” и така ще покажат, че е време да се предприемат реални стъпки срещу промените в
климата.

Започнала през 2007г като кампания, приканваща жителите на Сидни да угасят осветлението за един час, "Часът на Земята" се разрастна и стана една от най‐сериозните световни инициативи за борба с климатичните промени.

През 2008 г кампанията се превърна в глобално движение, а през 2009 г. в "Часът на Земята" се включиха 4189 града в 88 държави.

Включи се и ти, само за един час е, а е толкова романтично! Ние го пробвахме миналата година!

 

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 5 часа

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.