Следва

Продуктите, тайните, съветите: Дженифър Лопес и как да изглеждаме като нея показва новото видео на Vogue

New Year New Love: Леонардо ди Каприо с нова тръпка

Леонардо ди Каприо засечен на среща с нова приятелка, пише Daily Mail и доказва с ексклузивни снимки на двойката

Celebrities преди 1 година

Новото гадже на 48-годишния актьор се оказва 23-годишната амбициозна актриса Виктория Ламас, дъщеря на актьора Лоренцо Ламас. Двамата са напуснали заедно от клуб Birds Street в Холивуд и са се качили в колата на Ди Каприо, като актьорът, според репортерите, е бил във видимо прекрасно настроение, той „се шегуваше и смееше“.

Вътрешни хора обаче твърдят пред Page Six, че Ди Каприо и Ламас всъщност са се срещнали на приятелска вечеря, на която не са били сами.

Това лято стана известно, че Ди Каприо се раздели с модела Камила Мороне, което бе леко озадачаващо - връзката, поне отстрани, изглеждаше безоблачна и перспективна. След раздялата мрежата за пореден път установи, че актьорът като по неписан закон не се среща с момичета над 25 години: малко преди раздялата Мороне току-що бе достигнала тази възраст (четете още: Лео и Камила - раздяла по познатата схема (тя стана на 25 и the end)).


Виктория Ламас

Тази теория обаче скоро беше поставена под въпрос: актьорът бе неколкократно засечен в компанията на дългогодишната си приятелка, моделът Джиджи Хадид. Хадид не отговаря на възрастовите критерии на Лео, все пак е на 27, освен това има дъщеря Хай от връзка с музиканта Зейн Малик. Въпреки това близки до двойката отбелязаха, че връзка има, при това в подем. 

Ди Каприо и Хадид не коментираха слуховете за романса, но бащата на Джиджи Мохамед Хадид говори за това - той предположи, че Джиджи и Леонардо са само приятели. За мнозина това е самата истина - двамата не са в романтична връзка, те са просто приятели. Дали нещата с мис Ламас ще се развият и как, предстои да разберем, но че момичето е и възрастово, и имиджово, точният типаж, е факт неоспорим (вижте още: Първи подробности: Леонардо ди Каприо и украинската блогърка Мария Берегова). 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 4 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.