Следва

Назаем взехме. От работния тефтер на дизайнера Осман Юсефзада

Топ моделът Ирена Милянкова е бременна с четвъртото си дете

Един от любимите ни и, според нас, най-симпатични топмодели Ирен Милянкова е бременна с четвъртото си дете...

Лица преди 14 години

Един от любимите ни и, според нас, най-симпатични топмодели Ирен Милянкова е бременна с четвъртото си дете, научихме от Visage.

Ирена e само на 24, но децата никога не са я притеснявали. Още в интервюто си преди време за ViewSofia, един от най-успешните български модели си призна, че като много млада майка, едва на 15 е била доста неспокойна и несигурна, но с най-малкото си дете, което в момента е малко над 2 години е много щастлива, уравновесена и желае да има голямо семейство от сърце.

Похвално! Като се има предвид, че статистиките за разждаемостта в България са направо плашещи, едно семейство да реши да има четвърто дете е прекрасна новина!

Красавата Ирена е в четвъртия месец от бременността си и до момента всичко е напълно безпроблемно.

Ирена е единствената БГ манекенка на тази възраст, която в същото време е и щастливо омъжена и има 3 деца. Може би затова някои я наричат българската Наталия Водянова!

Двете големи деца са съответно дъщеря й Мелани Роуз и синът й Уилям, а малката пък Натали Роуз. Повторението на имената на момиченцата е заради страстта на татко им към "Гънс енд роузис".

Ирена е на модната сцена от 14-годишна и все още е един от най-активно работещите модели у нас и в чужбина. Кое ще рече, че и четвъртото й дете няма да попречи на кариерата й. Сигурни сме!



 

More from View Sofia

More Лица