Следва

Valentine's Giveaway: Flower Bomb Ruby Orchid

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 22

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 3 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много специални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

В DAY 22 си припомняме лятото... свежо, флорално, цитрусово, плодово, морско... нямаме го сега - не искаме и да го имаме (в буквален смисъл), защото зимата и декември са прекрасни, а и върху кожата ни е самият парфюм-лято - Escada Summer Festival.

Връхни нотки на лед и черешов цвят, сърце на мандарина, слънчев жасмин и основа от сандалово дърво - не можем да опишем този коктейл и вълшебната му способност да пренася в други времена и пространства... затова ви го подаряваме.

Escada, една от най-луксозните, женски дизайерски марки, основана в Германия, което усещаме моментално в качеството, през 1978 година - заслужавате парче, дъх, творение от нея в живота си! Парфюмът е за една от вас, която последва @viewsofia, отбележи в коментар поне двама души, които излъчват лято, и качи този пост на стори с @view sofia. Победителя обявяваме утре, 23 декември, непосредствено преди подарък #23, който е също много грижовен, специален, женски...

Happy Holidays! 

More All About Life