Следва

И отново, ретрограден Меркурий: какво можете и абсолютно не можете да правите в този момент

Годишен ХОРОСКОП 2023: Везни

ВЕЗНИ 23.09 - 22.10 

Astro преди 1 година

Вашето задължение през следващата година се изразява в това да съберете цялото възможно търпение и такт, защото ще се сблъскате с много проблеми, които изискват гъвкавост. Да се ​​пуснете по течението и да си сътрудничите с хората около вас ще е във ваша полза. Колко трудно е да си сдържиш езика, когато виждаш намеренията на другите толкова като на длан - много, но трябва да се справите. Вашите темперамент и чувство за хумор може да заспят дълбок сън, особено в първата половина на годината, тогава е добре да прекарате време със семейството и близки приятели, които ви познават и няма да се притеснят от студеното ви държание. Ако чувствата ви са наранени поради негативното отношение на някой друг, опитайте се да избегнете незабавна реакция - това важи за цялата година. 2023-та е прекрасно време да запишете курс или да започнете ново интелектуално или духовно начинание. Не можем да опишем достатъчно силно колко е важно за вас да обръщате внимание на малките неща в живота, които обикновено не забелязвате. Понякога чудесата се случват, докато сме погълнати от рутината...

Надолу е подробният Годишен ХОРОСКОП, с който предварително пожелаваме на всички красиви, чувствителни, обичащи и дипломатични ВЕЗНИ, Честита 2023-та!

Пари

Финансите и кариерата са критични области през Новата 2023 година с много внезапни и често  положителни промени. Нещата в работата щe са по-спокойни, задачите щe стават по-лесни за изпълнение или отношението ви към тях ще се промени. Финансовият ви хороскоп конкретно не обещава особено позитивни неща. Космосът иска да ви подготви за просперитет чрез разкриване и коригиране на грешни планове, стратегии и инвестиции, което може да е тежко. Това ще ви принуди да направите промени, и когато всичко завърши, ще се радвате, че сте ги предприели, обещаваме. Много от вас трябва да инвестират в себе си. Харчете за себе си. Купувайте и искайте скъпи вещи, дрехи, бижута, аксесоари и предмети на изкуството. Пътувайте повече. Хранете се в по-добри ресторанти и на по-престижни места и опитвайте повече от красивите неща в живота.

Кариера

Хороскопът за 2023 г. предвещава и известно отпускане в сектора на кариерата, божествена защита, късмет в намирането на работа или възможности за благоприятна промяна и професионално утвърждаване. Просперитетът е много важен сега, но ще се засили след първата половина на 2023 г. Точно сега живеете като богати хора, вероятно на много по-високо ниво, отколкото сте свикнали. Може би някои от вас ще се притесняват, че няма да могат да поддържат този начин на живот, но бързите пари и финансови възможности са на път, макар по труден начин. Имайте вяра - нещата в кариерен аспект ще са окей за вас.

Любов

2023 година може да донесе драматични промени за Везните по отношение на взаимоотношенията (брачни отношения, бизнес партньорства и сътрудничества). Нуждата от свобода и оригиналност става толкова интензивна, че Везните ще са готови да вземат решение или да напуснат връзка, или да влязат в нова, поемайки нетипични рискове. Жените Везни вероятно ще бъдат доста несигурни през 2023 г. относно чувствата или личния чар на своя партньор. Техните съмнения и разочарования ще бъдат потиснати, дори и да са достатъчно силни. Жената Везни ще жадува за внимание през 2023 г. и ако не получи обожанието, което очаква, ще е склонна дадопусне, че не е достатъчно оценена и обичана. За Везни 2023 г. ще бъде много динамична година в отношенията, с два ключови момента - през май и през ноември, когато всяко развитие, колкото и неочаквано да е, е възможно в този сектор. Втората част на 2023 г. ще донесе повече сътресения за Везните, повече объркване, така че ако трябва да вземете важни решения, най-добре е да ги вземете през първата част на годината. Целогодишната мисия на Везните е да защитават собствените си чувства, защото в противен случай рискуват да попаднат някъде в задната част на живота и след това да се чудят защо душата им е празна. Според любовния хороскоп на зодията ви шансовете да започнете нова връзка през 2023 г. и да я официализирате са равни на тези за раздяла, така че изходът от отношенията зависи от вас, особено в новите сложни ситуации, касаещи чувствата. Може да бъдете силно засегнати от сериозен застой и отчуждение в семейните отношения, което може сериозно да разруши чувствата ви към близките. Ще търсите убежище от всички емоционални бури и няма да го намерите, ако го търсите навън. През летните месеци може да вземете радикално решение за изясняване на семейната ситуация, било то преместване в работата, промяна в социалния статус или обратното. Всяко такова решение ще изисква значителна жертва на публичния имидж, която Везните трябва да са готови да направят, ако са сигурни, че това е правилният път.

Здраве

Везните ще се радват на астрална защита през 2023 г., която може да помогне да се излекувате на дълбоко ниво и да се откажете от всички лоши навици, които ви вредят. Въпреки това е необходимо пробудено съзнание, за да се възползвате от този благоприятен контекст. Първата половина на 2023 г. е най-доброто време за откриване и прилагане на нови, по-щадящи и по-естествени методи за облекчаване на ефектите от вече установени състояния или за укрепване на тялото, за да си възвърне силата. Втората част от годината ще бъде по-сложна за Везните поради социални, семейни и работни изисквания, които могат да доведат до влошаване на жизнеността и възможни нарушения, свързани с хранителния процес, включително усвояването на хранителните вещества. Едно нещо, което трябва да запомните е, че след летните месеци ще трябва да бъдете много по-внимателни с храната - внимавайте за нейното качество и поддържайте количествата умерени

Кои са щастливите цветове, числа и дати за Везните през 2023 г.?

Везните трябва да се възползват от щастливите си дни, за да развият множество връзки, защото като цяло не са много социални и предпочитат да живеят по свои собствени правила. 1-во и 23-то число на всеки месец ви позволяват да се развивате и да стъпят в светлината на прожекторите, за да изпитат онзи вид позитивизъм и оптимизъм, които често им липсват.

През 2023 г. хората, родени под зодия Везни, следва да избират ярки и силни цветове. Щастливите багри на Везните тази година са метално синьо и зелено. Тези два цвята (когато се появяват в тоалетите или в аксесоарите, които носите) ще помагат да постигнете целите, които сте си поставили. Скъпоценният камък, който ще донесе късмет на Везните през 2023 г., е Тигровото око - то помага да запазите силата и енергията си, тъй като сте склонни да поставяте нуждите на другите пред своите.

Щастливите ви числа за 2023 г. са 10, 17 и 82. Това са специални числа, които често ще се появяват в живота ви, свързани с различни важни събития като сватба, кръщене или наследство. Нечетните числа от списъка, споменат по-горе, са числата, които носят най-много късмет и ползи през 2023 г.


Годишен ХОРОСКОП 2023: Овен


Годишен ХОРОСКОП 2023: Телец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Близнаци


Годишен ХОРОСКОП 2023: Рак


Годишен ХОРОСКОП 2023: Лъв


Годишен ХОРОСКОП 2023: Дева


Годишен ХОРОСКОП 2023: Везни


Годишен ХОРОСКОП 2023: Скорпион


Годишен ХОРОСКОП 2023: Стрелец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Козирог


Годишен ХОРОСКОП 2023: Водолей


Годишен ХОРОСКОП 2023: Риби

More Astro