Месечен ХОРОСКОП - Януари 2023

Astro преди 1 година

2023 е тук и всички сме готови за нея с нова енергия. Но астрологичното време казва: "Не толкова бързо!“ Марс е ретрограден в Близнаци до 12-ти, а Меркурий е ретрограден в Козирог до 18-ти. Ще има обвързвания и забавяния, преди нещата наистина да започнат.

Венера напуска Козирог и влиза във Водолей на 2-ри, насърчавайки всички нас да подходим към любовта и връзките от по-отдалечено място. За да се противопостави на това ефирно, отчуждено настроение обаче, Пълнолунието в Рак на 6-ти ни кара всички да търсим комфорт и нежност дълбоко в своите носталгични чувства.

Ретроградният Марс приключва на 12-ти, носейки конфликти или разговори от началото на септември. Нещата може да не са напълно разрешени, но планът занапред ще е поне ясен. След това, на 18-ти, ретроградният Меркурий приключва, изяснявайки всички последни обърквания или недоразумения.

Сезонът на Водолеите започва на 20-ти, а новолунието във Водолей на 21-ви ни дава ново начало с някои неочаквани развития. Януари завършва с най-сладки нотки - Венера ще навлезе в мечтателните, романтични Риби, където планетата на любовта превръща всичко в приказка. Защо да избираме реалността, когато можем да потънем в мечти... Честита нова година!

Хороскоп

Още от Astro