Месечен ХОРОСКОП - Януари 2023

Astro преди 1 година

С идването на 2023 г., Водолеи, акцентът е върху връзването на свободните краища и намирането на решения на проблеми, които изтощават енергията и ресурсите ви. Колкото повече усилия положите, за да махнете всичко ненудн и да освободите място, толкова по-лесни ще бъдат нещата за вас, когато Слънцето влезе във вашия знак на 20 януари. Това е вашият шанс да изхвърлите емоционалния багаж и да се освободите от всичко, което ви спира да водите пълноценен живот. Това също е добър момент да обърнете внимание на мечтите си и да се вслушате във всички интуитивни подтиквания, защото те ще дадат насоки, които са полезни за планиране на вашите цели и определяне на намерения.

Има Пълнолуние в Рак на 6 януари, така че има потенциал да се почувствате претоварени. Опитайте се да опростите деня си и отделете време, за да помислите за баланса на работа и личен живот в дните си. Поемате ли твърде много? Ако е така, тази лунна фаза може да бъде време да се откажете от дейности, които не работят за вас. Веднага ще се почувствате по-добре.

Липсва ли ви вдъхновение напоследък? Ако е така, това може да се дължи на ретроградната фаза на Марс, която приключва на 12 януари, което означава, че дори ако вашата креативност изглежда е пресъхнала, тя ще се върне и скоро ще процъфтите.

Акцентът се измества към вашия знак, когато Венера се премести във Водолей на 2-ри, последвана от Слънцето на 20-ти. Планетата на любовта в този сектор може да ви насърчи да изберете преобразяване, да засили желанието ви да излизате навън и да ви насърчи да бъдете удобни и общителни. След като Слънцето навлезе във вашия знак, бъдете готови да се придвижите към планове и цели, които намирате за дълбоко вдъхновяващи. А Новолунието във вашия знак на 21 януари е идеалното време да стартирате проект, да започнете нов навик или да изведете връзката си на следващото ниво. Каквото и да искате да започнете, направете го тогава. 

Хороскоп

Още от Astro