Месечен ХОРОСКОП - Януари 2023

Astro преди 1 година

Риби, може би сте готови да вдъхнете живот на една мечта и да започнете 2023 г. страхотно? Слънцето в Козирог ще ви вдъхнови да говорите и да задвижите нещата. Само актът на предприемане на тези първи стъпки ще ви вдъхнови да продължите напред и да стигнете до края. До 20 януари Слънцето е разположено така, насърчавайки ви да разширите социалните си хоризонти и да се движите в нови кръгове, така че вие ​​също ще сте в пиков социален период от годината. Ще искате да се свържете с влиятелни хора и това е чудесна възможност да направите точно това.

Въпреки това, престои Пълнолуние в Рак на 6-ти и емоциите могат да бъдат по-интензивни от обикновено. Може да се почувствате уязвими и отбранителни и това може да се прояви в отношенията ви с партньор. Това не е най-доброто време да отидете на първа среща, защото ще ви е трудно да се отпуснете и да бъдете истински себе си. Може да сте прекалено тревожни, което би развалило атмосферата.

Марс става директен във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, на 12 януари, което е добра новина, особено ако плановете ви са били забавени. Можете да постигнете напредък сега, особено ако сте използвали последните седмици, за да изградите здрава основа за настоящите си планове.

Ще навлезете в по-тиха фаза, когато Слънцето се премести във Водолей и вашия духовен сектор на 20-ти. Предстоящите четири седмици ще са вашето време за почивка и презареждане. Използвайте тази възможност, за да намерите решения на проблеми, да завършите всичко, което сте започнали, и да оставите чист лист, когато Слънцето се премести във вашия знак следващия месец.

И накрая, новолунието във Водолей на 21 януари е отлично време да започнете практика като йога, тай чи, внимателност или нещо друго, което може да ви помогне да постигнете по-голямо спокойствие. 

Хороскоп

Още от Astro