Месечен ХОРОСКОП - Януари 2023

Astro преди 1 година

Телци, смелият акцент върху вашия 9-ти дом, дома на приключенията, носи много възможности да продължите своята кауза, като мислите напред за всичко, което бихте искали да постигнете. Следващите седмици до 20 януари са отлични за преследване на възможности, които ще извадят най-доброто от вас. Те ще ви предизвикат и ще насърчат личното ви израстване.

Венера, вашата лична планета, се премества във вашия 10-ти дом, дома на кариерата, на 2-ри, което ви дава необходимия чар и такт, за да се свържете с хора, които могат да помогнат да продължите напред. Би било добре да общувате с тях, ако можете, защото това ще ускори пътя ви към успеха.

Може да станете доста емоционални по време на пълнолунието в Рак на 6 януари. Може да имате разгорещен разговор или да се разстроите от нечии думи. Това обаче ще е откровение, защото ще откриете какви са всъщност хората и след това ще можете да се справите с тях по съответния начин. Марс става директен във вашия 2-ри дом, дома на парите, на 12-ти, което е добра новина, ако сте имали закъснения с финансови проблеми. Нещата ще започнат да се развиват по-задоволително през следващата седмица.

Слънцето се премества във Водолей на 20 януари, което означава, че предстоящите четири седмици са призив да прекарате повече време в светлината на прожекторите, рекламирайки своите работа и таланти. Това е вашата възможност да блеснете, така че се възползвайте максимално.

Новолунието на 21-ви ще промени играта. То може да ви подтикне да обмислите ново начало, така че ако сте готови да стартирате проект, да започнете нова работа или да рестартирате кариерата си, това е моментът да се раздвижите.

И накрая, Уран се придвижва във вашия знак на 22 януари, така че ако някоя област от живота ви е в скучен коловоз, ще сте нетърпеливи да направите нещо по въпроса. 

Хороскоп

Още от Astro