Месечен ХОРОСКОП - Януари 2023

Astro преди 1 година

Тъй като януари започва и 2023 г. ви приветства в прегръдките си, Близнаци, това е страхотно време да се откажете от всичко, което ви е задържало. Силният фокус върху вашия 8-ми дом, дома на промяната и трансформациите, до 20 януари е вашата възможност да изчистите всичко ненужно. Отървете се от емоционалния багаж, сложете край на проблемите, които са изтощавали ресурсите ви, и направете място за всички добри неща, които идват. Пълнолунието в Рак на 6 януари е възможност да освободите всичко, което вече не служи на вашите най-добри интереси. Тъй като то се случва във вашата финансова ос, това е страхотно време да разрешите парични въпроси с оглед намиране на решения за дългове и други проблеми, които ви пречат да се чувствате сигурни и щастливи от финансовата си ситуация.

Ще се почувствате много по-добре, когато Марс стане директен във вашия знак на 12-ти, след като беше ретрограден около десет седмици. Ще откриете, че енергията и увереността ви се възвръщат и проекти, които са били задържани, вече могат да бъдат изчистени от прахта и рестартирани. Меркурий, вашата планета, също става директен във вашия финансов сектор на 18 януари, което означава, че от този момент нататък ще има по-малко забавяния около бизнес и парични въпроси.

Ще почувствате промяна, когато Слънцето се премести във Водолей на 20-ти. Ако напоследък нещата са били напрегнати, бъдете готови за бързо бягство или по-дълга ваканция, за да се отпуснете и да се ориентирате. Това е моментът да протегнете ръка и да грабнете възможности, които ви изваждат от зоната ви на комфорт.

Новолунието във Водолей на 21 януари е идеалното време да дадете тласък на идеи и проекти, които ви се въртят в ума от дълго време. Тръгвайте сега, докато се чувствате ентусиазирани от тях. И накрая Венера се премества във вашия 10-ти дом, дома на кариерата, на 26-ти, което може да бъде призив да се смесите с влиятелни лица, които да вдъхновят пътуването ви към върха. 

Хороскоп

Още от Astro