Месечен ХОРОСКОП - Януари 2023

Astro преди 1 година

Взаимоотношенията са на върха на вашия дневен ред до 20 януари, което е отлично за всякакви романтични и бизнес въпроси, сътрудничества и други взаимодействия. През следващите седмици ще работите по-добре като част от екип, отколкото ако се опитвате да действате самостоятелно. Ще се възползвате от уменията и опита на други хора, за да получите резултати, които никога не бихте могли да управлявате сами.

По време на Пълнолунието във вашия знак на 6-ти може да се нуждаете от допълнителни грижи, защото ще се почувствате уязвими по това време. Емоциите ще излязат на преден план и най-малкото нещо може да ви разплаче. Ако имате нужда да поплачете, просто изпуснете всичко. Ще се почувствате много по-добре.

В допълнение, Марс става директен във вашия 12-ти дом, дома на духовността, на 12 януари. Това може да ви вдъхнови да се свържете с житейски треньор или наставник, който да помогне да преодолеете ограниченията си. Може би сте били напълно наясно с тях, когато Марс беше ретрограден през последните седмици, но сега е моментът да направите нещо по въпроса.

Венера се премества във вашия 2-ри дом, дома на финансите и бизнеса, на 2-ри, последвана от Слънцето на 20-ти. Следващите седмици са вашата възможност да изведете бизнеса си на следващото ниво, като същевременно копаете дълбоко, за да разрешите всички проблеми, които пречат на напредъка ви. От една страна, ще се стремите да спечелите повече пари; от друга, ще искате да рационализирате делата си и парите да работят по-усилено за вас.

Новолунието във Водолей на 21 януари е идеалното време за стартиране на нови инициативи. Независимо дали искате да започнете бизнес, да пуснете продукт или да направите промени в начина, по който управлявате финансите си, това е отлично време да направите своя ход.

И накрая, Венера се премества в Риби на 26-ти, което значи, че вашият апетит за живот може да се увеличи и ще се радвате да се срещате с хора от други страни и култури. 

Хороскоп

Още от Astro