Месечен ХОРОСКОП - Януари 2023

Astro преди 1 година

Лъвове, готови сте за упорита работа през 2023 г. Фокусът върху вашия 6-ти дом, дома на работата и уелнес темите, акцентира върху справянето с рутината и извършването на промени, които могат да подобрят вашите щастие и продуктивност. Има също така възможности за справяне със здравословни проблеми и проучване на начини да станете по-здрави и да подобрите енергията и настроението си.

И все пак Пълнолунието в Рак на 6 януари ще ви насърчи да си вземете почивка и да помислите върху въпроси, които може да попречат на напредъка ви. Тази лунна фаза може да е емоционална, така че опитайте да опростите деня си и отделете време за малко глезене, масаж или нещо друго, което ще ви накара да се почувствате спокойни. Никога не се знае - може да получите брилянтна идея, докато се киснете във ваната или се разхождате сред природата.

На 12-ти Марс става директен във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, след дълга ретроградна фаза. Ако сте преразглеждали приятелства, асоциации, клубовете и организациите, към които принадлежите, може би сте готови за ново начало. Време е да се преместите в нови кръгове. Меркурий също става директен, но на  18 януари, което ще бъде облекчение, ако сте преживели забавяния и разочарования през последните три седмици. Всички недоразумения вече могат да бъдат разрешени.

Преминаването на Слънцето във Водолей и във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни връзки, на 20-ти въвежда период от четири седмици, в който връзките и романтиката се издигат по-високо в списъка ви с приоритети. Ще навлезете в по-интерактивна фаза, в която ще искате да прекарвате повече време с партньора и семейството си и да общувате повече. Това също е подходящо време за екипна работа и сътрудничества.

И накрая, Новолунието във Водолей на 21 януари е чудесна възможност да започнете ново бизнес партньорство, да изведете романтика на следващото ниво или да започнете проект или предизвикателство с вашия партньор или приятел.

Хороскоп

Още от Astro