Месечен ХОРОСКОП - Януари 2023

Astro преди 1 година

Вашата вътрешна зона е подчертана до 20 януари, Везни, което прави месеца подходящо време да се организирате и да получите формата на дома си. Ако искате да направите цялостно почистване след празниците, препоръчваме да отидете една крачка напред и да направите страхотна промяна на мястото си. Добър момент е да използвате свежи цветове и изцяло нов облик, за да посрещнете 2023 г.

Има мощно Пълнолуние във вашия 10-ти дом, дома на кариерата и амбицията, на 6-ти, с което е най-добре да се справяте внимателно. Може да се изкушите да споделите чувствата си публично, но по-късно да съжалявате за действията си... Опитайте да намалите стреса в живота си и да си дадете повече възможности да се отпуснете.

Венера, вашата лична планета, преминава във Водолей на 2 януари, така че ще бъдете в стихията си както творчески, така и романтично. Космосът ви насърчава да отделите време да се позабавлявате.

Марс става директен във вашия 9-ти дом, дома на пътуванията и приключенията, на 12-ти. Ако нивото на вашата енергия е било ниско или ви е липсвала мотивация, скоро ще се върнете към скоростта. И ако ключови проекти са останали на заден план, това е моментът да изчистите праха от тях и да ги стартирате отново.

Слънцето се премества във Водолей на 20 януари, така че следващите четири седмици ви насърчават да разгърнете своите умения и таланти и да се отдадете на любимите си хобита. Това е шанс да оставите работните проекти и да се заемете с дейности, които изпълват сърцето с радост. Можете да привлечете хора, които обичат това, което правите, така че също е добър момент да покажете проактивно уменията си както онлайн, така и IRL.

И накрая, Новолунието във Водолей на 21-ви е едно от най-добрите времена за стартиране на важен проект, предприемаческа идея или нещо друго, върху което искате да работите. И ако сте нетърпеливи да издигнете романтиката на следващото ниво, това е моментът. 

Хороскоп

Още от Astro